Doya Doya Moda 24 Nisan kim kazandı, kim elendi, puanlar, izle?

Doya Doya Moda 24 Nisan kim kazandı, kim elendi, puanlar, izle? Ünlü jüri üyeleri ve büyük beden yarışmacıları ile en çok izlenen moda programlarından olan Doya Doya Moda 24 Nisan Cuma günü yepyeni bir haftaya başladı. Peki Doya Doya Moda 24 Nisan puanları nasıl oldu, kim kazandı, canlı izle

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 24 Nisan kim kazandı, kim elendi?

Doya Doya Moda 24 Nisan Cuma puanlar merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 24 Nisan kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda geçen hafta kolyeyi kazanan büyük beden yarışmacı Betül oldu. Eleme potasına Mira ve Hanzade düştü. Ancak Hanzade ve Mira'ya jüri üyeleri bir hafta daha şans vermeye karar verdi.

Geçen Hafta Cuma günü kimse elenmedi. Kolyeyi ise Betül kazandı. Uğurkan Erez neden yok sorusuna gelince. Koronavirüs sebebi ile 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına takılan Uğurkan Erez yasak kalkana kadar yarışmada jüri üyleiği yapmayacak. Jüri üyelerinde bulunan isimler; Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever oldu. Bugünün şıklığı 'Jarse Şıklığı' oldu.

Doya Doya Moda Özge, koronavirüs sebebi ile kronik rahatsızlığı olduğundan yarışmaya ara verdi. Salgın bitince onun da yarışmaya devam etmesi düşünülüyor.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Mira, Su, Betül, Emel, Havva, Hanzade ve Sündüz. Peki, Doya Doya Moda 24 Nisan Cuma puanlar ne oldu, kim kazandı, kim elendi, altın kolyeyi kim kazandı ? İşte detaylar

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda 24 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 23 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 22 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 21 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda 20 Nisan Puan Durumu 

Doya Doya Moda Başvuru Nasıl Yapılır?

Doya Doya Moda İzle Yeni Bölüm Fragmanı

 

DOYA DOYA MODA 24 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 24 Nisan Cuma günü puanlar... Doya Doya Moda kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda yarışmacıları koronavirüs salgını sebebi ile dışarıda alışverişe çıkmıyorlar. Yarışmanın çekildiği villada açılan mağazalarda kendilerine uygun kıyafetleri günün konseptine uygun seçerek giyiyorlar ve jüri üyelerinin karşısına çıkıyorlar. 

Günün konspeti 'İlk İftar Yemeği'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları en yüksek puanı almak için çabalayacaklar. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda kim elendi sorusuna gelince, yarın belli olacak.

Doya Doya Moda 24 Nisan Cuma Puanları

Mira 27
Su 14
Betül 26
Emel 30
Hanzade 12
Sündüz 12
Sedanur 9

 

Bu hafta kolyeyi kazanan kişi Mira oldu.

DOYA DOYA MODA 23 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 23 Nisan Perşembe günü puanlar... Doya Doya Moda kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda yarışmacıları koronavirüs salgını sebebi ile dışarıda alışverişe çıkmıyorlar. Yarışmanın çekildiği villada açılan mağazalarda kendilerine uygun kıyafetleri günün konseptine uygun seçerek giyiyorlar ve jüri üyelerinin karşısına çıkıyorlar. 

Günün konspeti 'Kermese Gidiyorum'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları en yüksek puanı almak için çabalayacaklar. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda kim elendi sorusuna gelince, yarın belli olacak.

Doya Doya Moda 23 Nisan Perşembe Puanları

Mira 15
Su 8
Betül 15
Emel 7
Hanzade 9
Sündüz 15
Sedanur 4

 

Günün birincisi Betül Böçkün oldu. 

DOYA DOYA MODA 22 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 22 Nisan Çarşamba günü puanlar... Doya Doya Moda kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda yarışmacıları koronavirüs salgını sebebi ile dışarıda alışverişe çıkmıyorlar. Yarışmanın çekildiği villada açılan mağazalarda kendilerine uygun kıyafetleri günün konseptine uygun seçerek giyiyorlar ve jüri üyelerinin karşısına çıkıyorlar. 

Günün konspeti 'Jarse Şıklığı'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları en yüksek puanı almak için çabalayacaklar. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda kim elendi sorusuna gelince, Kemal Doğulu bu hafta kimsenin elenmeyeceğini açıkladı.

Doya Doya Moda 22 Nisan Çarşamba Puanları

Mira 5
Su 15
Betül 10
Emel 5
Hanzade 5
Sündüz 7
Sedanur 4

 

Doya Doya Moda günün birincisi 15 puanla Sepideh Su Baher oldu.

DOYA DOYA MODA 21 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 21 Nisan Salı günü puanlar... Doya Doya Moda kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda yarışmacıları koronavirüs salgını sebebi ile dışarıda alışverişe çıkmıyorlar. Yarışmanın çekildiği villada açılan mağazalarda kendilerine uygun kıyafetleri günün konseptine uygun seçerek giyiyorlar ve jüri üyelerinin karşısına çıkıyorlar. 

Günün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek olan büyük beden yarışmacılar en yüksek puanı almak için çabalayacaklar. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda kim elendi sorusuna gelince, Kemal Doğulu bu hafta kimsenin elenmeyeceğini açıkladı.

Doya Doya Moda 21 Nisan Salı Puanları

Mira 13
Su 12
Betül 10
Emel 12
Hanzade 12
Sündüz 6
Sedanur 9

 

Günün birincisi üç kişi oldu. Su, Emel ve Hanzade 12 puanla bugünün birincileri oldular. En düşük puanı ise Sündüz aldı. 

DOYA DOYA MODA 20 NİSAN 2020 PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 20 Nisan puanlar... Doya Doya Moda kim kazandı, kim elendi? Doya Doya Moda yarışmacıları koronavirüs salgını sebebi ile dışarıda alışverişe çıkmıyorlar. Yarışmanın çekildiği villada açılan mağazalarda kendilerine uygun kıyafetleri günün konseptine uygun seçerek giyiyorlar ve jüri üyelerinin karşısına çıkıyorlar. 

Günün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek olan büyük beden yarışmacılar en yüksek puanı almak için çabalayacaklar. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda kim elendi sorusuna gelince, Kemal Doğulu bu hafta kimsenin elenmeyeceğini açıkladı.

Doya Doya Moda 20 Nisan Pazartesi Puanları

Mira 15
Su 5
Betül 5
Emel 15
Hanzade 5
Sündüz 9
Sedanur 4

 

Günün birincileri Emel Başkan ve Mira oldu.


Doya Doya Moda Puanlar 

DOYA DOYA MODA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir.

DOYA DOYA MODA İZLE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar