Doya Doya Moda 21 Mayıs puan durumu nasıl oldu?

Doya Doya Moda 21 Mayıs puan durumu nasıl oldu, hangi yarışmacı kaç puan aldı, günün birincisi kim oldu? Birbirinden iddialı büyük beden yarışmacıların yarıştığı Doya Doya Moda'da hafta bitimine bir gün gün kala modeller iddialı tasarımları ve şık giyimleriyle puan toplamaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 21 Mayıs puan durumu nasıl oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının 21 Mayıs Perşembe günkü etabı başlıyor. Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, birbirinden iddialı büyük beden modeller yarışıyor. Peki Doya Doya Moda 21 Mayıs puan durumu nasıl oldu, kim kaç puan aldı, gün birincisi kim oldu?

Büyük beden modelistlerin jüri heyetinden yüksek puanlar almak için büyük çaba harcadığı Doya Doya Moda yarışmasını bugünkü etabı da yine dolu dolu geçeceğe benziyor. Sündüz ve Su'nun dün en yüksek puan aldığı yarışmada bugün kimin en yüksek puan alacağı merak ediliyor. Haftanın öne çıkan isimleri Su, Betül ve Sündüz olurken hafta finaline kadar en yüksek puanları kimin toplayacağı merak konusu oldu. Hafta finalinde yani Cuma günü birinci olan yarışmacı bir altın kolyenin sahibi oluyor. Geçen hafta birinci olarak altın kolyeyi alan isim Hanzade olmuştu. 

Bilindiği gibi Doya Doya Moda yarışmasında bulunan yedi büyük beden yarışmacı kilolarını en iyi kamufle edecek şekilde, belirlenen konsepte uygun şık bir kıyafet tercih etmek zorunda. Seçtiklere kıyafetlere göre, saç, makyaj ve aksesuar tercihi de yapmak zorunda olan yarışmacılar günün sonunda yaptıkları kombinler ile jüri üyelerinden en yüksek puanı almaya çalışıyorlar. Hafta içi puanlar 15 tam puan üzerinden değerlenidirilirken hafta finalinde yani cuma günü ie 30 tam puan üzerinden değerlendiriliyor. Ve alınan tüm puanlar neticesinde birinci olan Doya Doya Moda yarışmacısı altın kolyenin sahibi oluyor ve sonuncu olan ise eleme potasına düşerek jüri üyesi Kemal Doğulu'nun ilanı ile eleniyor ya da yarışmaya devam ediyor. 

Hafta içi alınan puanlar hafta finalinde birinci olacak yarışmacıyı belirlemede önemli rol oynuyor.

DOYA DOYA MODA HAFTALIK PUAN TABLOSU (18 - 22 Mayıs)

Doya Doya Moda haftalık puan tablosu ve modellerin şu ana kadar aldıkları puanlar şöyle: Haftalık puan tablosuna göre şimdilik Su Baher bu haftayı önde götürüyor.

  Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe  Cuma  Toplam 
Gamze  6 6 8     20
Su 11 15 15     41
Betül 12 15 8     35
Emel 7 4 10     21
Hanzade 8 5 5     18
Sündüz 13 8 15     36
Tuğçe 3 3 3     9


Dün neler yaşandı? 

Yorumlar