Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma Puan Durumu | Kolyeyi kim kazandı

Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma puan durumu belli oldu. Bugün 12 Haziran Doya Doya Moda puan durumu ne oldu, kolyeyi kim kazandı, kim elendi? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma Puan Durumu

Doya Doya Moda 12 Haziran Cuma puan tablosu bugün yapılacak yarışmadan sonra jürinin vereceği kararlarla birlikte belli oluyor. Dün renk konsepti yapılan yarışmada en yüksek puanı Betül aldı. Betül'ün giydiği elbisenin rengi ve modeli Doya Doya Moda jürisi tarafından çok beğenildi. Ancak taktığı kemer eleştiri aldı. Buna rağmen en yüksek puanı Betül aldı. Dünün en düşük puanı ise 3 puanla Gamze ve Zeynep'in oldu. Bugün kimin eleneceği merak konusu oldu. Bu hafta kolyeyi alacak yarışmacı muhtemelen Betül olacak. Elenen isim ise Zyenp ya da Gamze olabilir. Günün puanları birinciyi ve elenen ismi belirlemede çok etkili olacak. Peki, Doya Doya Moda 12 Haziran Puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu?

DOYA DOYA MODA 12 HAZİRAN CUMA PUAN DURUMU

Program 12 Haziran Cuma günü itibariyle hafta finali ile ekranlara geldi. Bugüne kadar alınan puanlara bakılırsa Betül 50 puanla açık ara yarışmayı önde götürüyor. En düşük puanlar ise yeni yarışmacılar Zeynep ve Gamze'ye ait. Muhtemelen bugün eleme potasında Emel, Gamze ve Zeynep olacak. Emel haftalardır eleme potasından kurtulamadı. Bugün 12 Haziran Doya Doya Moda kolyeyi kazanan isim ve elenen isim kim oldu birazdan belli olacak.

Doya Doya Moda kolyeyi kim kazandı

DOYA DOYA MODA HAFTANIN YARIŞMACILARI

Doya Doya Moda yarışmasının büyük beden yarışmacılarının isimleri şu şekilde: Sündüz Durmaz, Su Baher, Emel Başkan, Betül Böçkün, Hanzade, Zeynep ve Gamze

İşte bu hafta 12 Haziran puan tablosu:

TABLO  Sündüz   Hanzade   Gamze   Su   Betül   Emel   Zeynep 
Pazartesi  4  8  4 10   14  7  6
Salı  12  13  3  3  14  5  3
Çarşamba   12  4  6  6  10  3  3
Perşembe  7  7  12  4  3
Cuma  17  13  28  20  29  27  6
TOPLAM  52  42  44 46  79  46  21

 

Kolyeyi 79 puanla Betül kazandı. Elenn yarışmcı ise 21 puanla Zeynep oldu. 

PROGRAM HAKKINDA

Doya Doya Moda yarışması büyük beden hanımların stillerini sergilediği bir yarışma programı. 42 beden ve üzeri hanımların başvuru yapabildiği programda normal şartlarda yarışmacılar her gün farklı bir semtte verilen bütçe ile alışverişlerini yaparak kombinlerini hazırlıyorlardı. Ancak koronavirüs sebebi ile Doya Doya Moda çekimlerinin yapıldığı villada açılan mağazalarda alışveriş yapılarak kombinler hazırlanıyor. Hafta içi puanlar 5 üzerinden değerlendirilirken Cuma günü 10 üzerinden değerlendiriliyor.

DOYA DOYA MODA 145. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar