Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi puan durumu

Televizyonların tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda yeni bir haftaya başlıyor. Doya Doya Moda jüri üyeleri Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever ile birlikte modanın kalbi bugün yine Doya Doya Moda'da atıyor. Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi puan durumu merak konusu oldu. İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi puan durumu

Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi puanlar merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 11 Mayıs puan durumu ne oldu, kim kazandı, kim elendi? Bu hafta finalinde kolyeyi alacak yarışmacının kim olduğu merakla bekleniyor. Doya Doya Moda yarışmacıları büyük bir beğeni ile takip edilmeye devam ediyor. Geçen hafta elenen isim Mzkure oldu. Altın kolyeyi ise Betül Böçkün kazandı. Bu hafta yeni katılan yarışmacı Tuğçe oldu.

Doya Doya Moda toplam puanlar Kemal Doğulu tarafından yarışmacılarla paylaşıldıktan sonra haftanın birincisi belli olacak. Doya Doya Moda kim birinci oldu öğrenmek için yazımızın sonuna bakabilirsiniz. Jüri üyelerinde bulunan isimler; Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever oldu. Uğurkan Eerez ise koronavirüste yaşa takıldığı için programda yer almadı.

Doya Doya Moda kim birinci oldu, yeni yarışmacı kim? Yeni haftaya başlayan yarışmada geçen hafta finalinde elenene isim Mezkure oldu. Yeni gelen yarışmacı kim, Tuğçe oldu. Tuğçe eski yarışmacılar hakkında söyledikleri ile haftanın ilk gününde olay oldu.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Mira, Su, Betül, Emel, Tuğçe, Hanzade ve Sündüz. Peki, Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi kim birinci oldu, puan durumu ne oldu ? İşte detaylar

DOYA DOYA MODA 11 MAYIS PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi günü kim birinci oldu? Doya Doya Moda yeni yarışmacı Tuğçe oldu. Tuğçe eski yarışmacılar hakkında epey iddialı konuştu. Tarzımı konuşturmaya geldim diyen Tuğçe'nin yarışmadaki konumu merak ediliyor.

Günün konsepeti 'Bahar Daveti'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları yaptıkları kombinler ile jüriden yüksek puan almayı hedefliyor. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda puan durumu birazdan belli oalcak.

Doya Doya Moda 11 Mayıs Pazartesi Puanları

Mira 3
Su 15
Betül 3
Emel 14
Hanzade 15
Sündüz 3
Tuğçe 3

 

Sündüz şık olduğu halde konspt dışı bulundu.  

Doya Doya Moda Puanlar 

DOYA DOYA MODA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir. 

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar