Doğduğun Ev Kaderindir yeni oyuncu Ali Rıza Dayı kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir Barış ve Savaş'ın dayısı Ali Rıza dayı karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır sorularının cevapları yazımızda.

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir Ali Rıza Dayı kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni yıl nedeniyle verilen aranın arından bu akşam yeni bölümüyle tekrar ekrana dönüyor. Dizinin yeni bölümü yeni bir oyuncuyla ekrana geliyor. Ekran başındakilerinin yakından tanıdığı ve siması yabancı olmayan yeni oyuncu diziye renk katacaktır.

TV8'in OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı diziye yeni sezonunda “Ali Rıza” karakteriyle yeni bir oyuncu daha katılıyor.

Barış ve Savaş’ın hayatına, dayıları Ali Rıza’nın ani ziyaretiyle yeni bir soluk geliyor. Ali Rıza’nın gelişi, Barış’ın ve Savaş’ın hayatında pek çok değişikliğin başlangıcı olacaktır. Sadece yiğenlerine değil neşesi, keskin zekası, hayat bilgisi ve coşkusu yeğenleriyle beraber etrafındaki herkese şifa gibi gelecektir. 

Peki, Doğduğun Ev Kaderindir Barış ve Savaş'ın dayısı karakterini kim canlandırıyor? Doğduğun Ev Kaderindir dayı rolünde oynayan adamın adı Hakan Salınmış oynuyor. Peki, Hakan Salınmış kimdir?

Hakan Salınmış 3 Nisan 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 

Hakan Salınmış daha önce Ferhunde Hanımlar dizisinde "Mehmet" karakterini canlandırmıştı.

Sonrasında ise Fidan Hanım'a Ne Oldu isimli televizyon filminde "Sadık" karakterini canlandırdı.

"Hırsız Var", "Hedefim Sensin", "Bayi Toplantıs" gibi filmlerde rol aldı.

En son Ramo ve İyi Günde Kötü Günde dizilerinde oynadı.

Aslan Ailem, Tek Yürek ve Jet Sosyete dizilerinde de oynadı.

 

Yorumlar