Doğduğun Ev Kaderindir yeni kadın oyuncu kim?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni kadın oyuncu Nesrin kimdir, gerçek adı nedir? Zeynep'in ablası, o daha çok küçükken evden kaçıp izini kaybetmişti. Dizinin 38. Bölümü itibariyle Nesrin senaryoya dahil oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir yeni kadın oyuncu kim?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni kadın oyuncu Nesrin kimdir, gerçek adı nedir? Gülcan Arslan dizileri hangileridir? Dizinin son bölümünde Zeynep'in ablası karakterini canlandıran Nesrin, diziye dahil oluyor. Nesrin karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir? İşte Nesrin hakkında merak edilenler: 

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni oyuncu katıldı. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Nesrin karakteri dahil oldu. Doğduğun Ev Kaderindir'de Nesrin'i Gülcan Arslan canlandırıyor. Peki ama Doğduğun Ev Kaderindir'in Nesrin'i Gülcan Arslan kimdir?

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbahim Çelikkol'un paylaştığı sonradan Çelikkol'un yerine Engin Öztürk'ün dahil olduğu dizinin 38. Bölümü itibariyle yeni, Zeynep'in çocukluğunda kaybettiği ablası ortaya çıkıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Nesrin karakterinin gerçek adı Gülcan Arslan'dır. Nesrin; hem peşi sıra taşıdığı sırların, hem yaratacağı sürprizlerin son derece farkındadır. Bugüne kadar yaşadıkları onu zeki, dayanıklı genç bir kadın haline getirse de onun geçmişten alacakları vardır. Peki, Nesrin'i oynayan Gülcan Arslan kimdir?

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986 yılında Sakarya Karasu'da doğdu.

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitim aldıktan sonra bir çok dizi ve reklamda rol aldı.

İlk olarak TRT'de yayınlanan 'Sardunya Sokak' dizisinde hayat verdiği Canan karakteri ile televizyonda ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

GÜLCAN ARSLAN DİZİLERİ

Gülcan Arslan şimdiye kadar hangi dizilerde oynadı? İşte Gülcan Arslan dizileri : 

Sınıf

Hepimiz Birimiz İçin

Gurbet Kuşları

Kafkas

Kahramanlar

Her Şeye Rağmen

Bir Çocuk Sevdim

Arka Sokaklar

Günahkar

Gülcan Arslan'ın en son rol aldığı dizi ise şu anda oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oldu.

 

 

 

Yorumlar