Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı ? Son bölüm izle 43. Bölüm Full Tek Parça

Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm veya 43. Bölümü 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü hayranlarıyla buluşuyor. Doğduğun Ev Kaderindir 12 Mayıs Çarşamba günü itibariyle final yapıyor. Mehdi'nin diziden ayrılmasından sonra reytingleri hayli düşen dizi sonunda final yaptı.

Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam var mı? Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapıyor? Dizinin son bölüm ya da 43. Bölüm 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü TV8 ekranlarında saat 21.30 itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizi bu akşam itibariyle final yapıyor. Mehdi'nin ölümünden sonra reyting yarışında daha da gerilere düşen dizinin final kararı çıkmıştı. Dizi sonraki bölümlerde gerçek hikayeden hayli kopmuş ve uzaklaşmıştı. Klasik FOX TV dizileri halini almaya başlayan dizi reytinglerde gerilere düşmüştü. Doğduğun Ev Kaderindir canlı izlemek isteyenler en alttaki linki kullanabilir. Dizinin full tek parça halini ise dizinin bitiminden sonra bu sayfadan izleyebilirsiniz. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR FİNAL BÖLÜMÜ FULL İZLE

Doğduğun Ev Kaderindir 12 Mayıs Çarşamba günü final yaptı. Final bölümü son bölümü birazdan burada:

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 42. BÖLÜM FULL İZLE

Doğduğun Ev Kaderindir 5 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan 42. Bölüm şöyle: 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 41. BÖLÜM FULL İZLE 

Barış ile Zeynep'in düğün yaptığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 28 Nisan Çarşamba günü yayınlanan son bölümü şöyle:

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 40. BÖLÜM FULL İZLE 

Zeynep, Nermin annesinin paralarını geri almasıyla birlikte artık onun şirketlerinin başına geçiyor. Yeni bir hayat Zeynep'i bekliyor. Yıllar sonra Zeynep'in ortaya çıkan ablası olan kişi, sevgilisiyle birlik olup şirkete sızıyor. Zeynep'e mali işlerde yardımcı olmak bahanesiyle sızan bu ikili aslında belli bir projenin parçasıdır. Dizinin 21 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölümü şöyle:

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 39. BÖLÜM (14 Nisan Çarşamba) FULL İZLE

Dizinin yeni bölümünde Kırmızı Oda dizisinin karakterlerinden Delikanlı Sadi transfer oluyor. Sadi aynı isim ve karakterle olduğu gibi dahil oluyor. Mehdi'ye yardım etmek geliyor; ancak çok da yardım ettiği söylenemez. 

Dizinin yeni bölümünde başrol oyuncularından Mehdi silahlı saldırıya uğruyor. Mehdi'nin ölüp ölmeyeceği ise dizinin sonunda belli olacak. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 38. BÖLÜM FULL İZLE

Mehdi sonrasında Zeynep için yeni bir sınav başlıyor. 

 

Yeni bölümde Cengiz ile konuşup ayrılma kararı alan Mehdi'yi hiç beklemediği cevaplar karşılıyor. Zaten yeterince başında bela olan Mehdi'nin artık yeni bir düşmanı var. Öte yandan Zeynep ile Barış da artık aleni bir şekilde aşklarını yaşamaya başlıyor. 

İddiaya göre Mehdi'nin diziden ayrılmak istemesi krize neden oldu, yeni bölümler de çekilemedi. Ancak bunlar sadece teyit edilmemiş iddialar. Dizinin reytinglerde gerilere düşmesi de yeni bölümlerin çekilmemesinde etkili olmuş olabilir. Yani dizi final kararı da alabilir. Zaten dizinin alıntılandığı gerçek hikayede de Mehdi'nin sonu bu şekilde bitmiyor. Hatta Mehdi'nin çeteyle falan uğraşması da tamamen yeni hayal ürünü. Gerçek hikayede Mehdi aslında bir tıp fakültesinde görevli doktordur.

Zeynep, Mehdi'nin yeni hayatı nedeniyle Barış'ın tehlikede olduğunu düşünerek ondan ayrılmayı planlarken Barış ona evlilik teklifinde bulunuyor. 

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 35. BÖLÜM

Mehdi, cezaevinden çıktıktan ve Zeyneplerin hayatını kurtardıktan sonra tam da herkesin gözünde değişti imajı yaratmak üzereyken bir kez daha hayatının hatasını yapıyor. Mehdi bu kez de Benal'i kilitli kapıların arkasına atıyor ve zorla evde tutmaya çalışıyor. Bu durum onu bir kez daha sevdiklerinin gözünden düşürüyor. Öte yandan Nuh ise ilk kez Mehdi'ye vuruyor. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 34. BÖLÜM 

Yeni bölümde Zeynep ile Barış arasında yeni bir süreç başlıyor. Aslında Zeynep, Mehdi'nin yeni hayatının kendilerine ve ailesine oluşturduğu tehdidi görerek Barış'tan ayrılmak istiyor. Ancak Barış ise ona evlilik teklifi sürprizinde bulunuyor.

 

Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izle 33. Bölüm full tek parça
Yeni bölümde Zeynep'in evi kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanıyor. Zeynep dışında herkes Mehdi'den şüpheleniyor. Mehdi'nin bu yolla Zeynep'e yakınlaşması ise Barış'ı çileden çıkarıyor. Cezaevinden çıkan Mehdi, devasa bir holdingin başına geçiyor. Artık zengin bir iş adamı olan Mehdi, şimdi Barış'ın karşısında daha güçlü durabiliyor.

 

Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izle 33. Bölüm full tek parça

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 33. BÖLÜM FULL İZLE

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 32. BÖLÜM FULL İZLE 

Yeni bölümde Mehdi cezaevinden çıkıyor, şirketin başına geçiyor. Zeynep'in öz ve üvey annesi arasındaki mücadele ise ilk kez bu kadar sertleşiyor. Zeynep ise tarafını seçmek zorunda kalıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 31. BÖLÜM FULL İZLE 

Dizinin yeni bölümünde Mehdi'nin cezaevinden tahliye olup olmayacağı belli olacak, çünkü Ercan ifadesini vermek için hakim karşısına çıkıyor. Öte yandan Nermin hanım yeniden mallarına kavuşuyor, kadınlar evinde mutluluk ve heyecan hakim. Nuh ve Cemile cephesinde ise hüzün hakim.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 30. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Dizinin bu bölümünde Mehdi'nin cezaevinden çıkma umudu olan yaralı mahkumun iyileşmesi beklenirken ölüm haberi geliyor. Şimdi Mehdi'yi cezaevinden kurtarabilecek tek kişi, mahkumu öldüren diğer mahkumdur. Öte yandan bölümün son sahnesinde Barış, Zeynep'in cezaevinden çıktığına tanık oluyor. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 29. BÖLÜM FULL İZLE

Mehdi, Zeynep'in kişisel hırsı ve gururu yüzünden cezaevinden hayati tehlikeye giriyor. Planlı bir saldırının kurbanı olan Mehdi hayati tehlikesi bulunan bir duruma düşerek hastaneye kaldırılıyor. Mehdi'nin bu bölümde diziden ayrılıp ayrılmayacağı da netleşecek.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 26. BÖLÜM

Geçen bölümde Mehdi, Zeynep'i kaçırdığı için cezaevine düşmüştü. Zeynep ise artık Barış'ın yanında kendini daha güvende hissettiğini söylemişti. Dizinin geri kalan bölümünde Zeynep ile Mehdi'nin yeni hayatının nasıl olacağı merakla bekleniyor. Öte yandan Mehdi'nin baba olması ona hayatını yeniden kurması için bir fırsat sunuyor. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 24. BÖLÜM 

Mehdi, Zeynep'in peşini bırakmayarak evinin yanına taşınıyor. Bu durumu öğrenen Zeynep çok kızıyor. Öte yandan Barış bey, Mehdi'nin arabayı parçaladığı anlara ait kamera görüntülerini ona izletiyor ve "Bu öfkeyi görüyor musun bir gün sana da yönelebilir" diyerek onu tahrik ediyor. 

22. BÖLÜM

Mehdi hastanede kendisine yardım eden Zeynep'in peşini bırakmayarak hayatına müdahale etmeye devam eder. Hatta Zeynep'in babasını da bularak daha ona yakınlaşmaya çalışır. Mehdi, Zeynep'e olan aşkını giderek bir takıntı haline getiriyor. Mahalledeki evini satarak Zeynep'in mahallesine taşınmaya karar veriyor. Ayrıca Zeynep'in iş için Bulgaristan'a gitmesini engellemek için doğrudan mudahil olması ise şaşırtıyor. Öte yandan Müjgan ile Burhan cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 21. BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünde Mehdi, Burhan ve adamları tarafından feci şekilde darp edilir. Mehdi'nin başına bir şeyler geldiğini anlayan Zeynep hemen harekete geçer. Bu durum aralarında yeniden yakınlaşmalara neden olacaktır. Dizinin son bölümünü canlı izlemek için alttaki canlı yayın linkini takip edebilirsiniz.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 20. BÖLÜM

20. Bölüm ile seyircinin karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde Mehdi ile Zeynep'in hayatlarında yeni bir sayfa açıldı. Mehdi, Zeynep'in açtığı boşanma davasında herkesin tahmin ettiğinin aksine bir davranışta bulunarak hamle yaptı.

Yeni bir hayata yelken açan Mehdi yine de Zeynep'i unutamazken, kız kardeşleri cephesinde yaşanan karmaşadan habersizdir. Öte yandan Zeynep de kendi hayatında yeni sayfalar açmaya çalışıyor ancak hala Mehdi'yi unutabilmiş değil. 

Mehdi, Zeyneplerin evinde Barış beyi yemekte görünce ne olacak? Cemile ile Nuh'un arasında yaşanan ilişkiyi öğrendikten sonra ne yapacak? 

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR CANLI İZLEME LİNKİ: