Doğan Hatun kimdir nerelidir kaç yaşında?

Doğan Hatun kimdir nerelidir soruları DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına gösterilmesiyle birlikte gündem oldu. Hatun ile birlikte Serra Bucak da eş başkan adayı olacak.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Hatun kimdir nerelidir kaç yaşında?

Doğan Hatun Kimdir?

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Doğan Hatun, siyasi ve mesleki kariyeriyle dikkat çeken bir isimdir. İşte Doğan Hatun hakkında bilinmesi gerekenler.

Kişisel Bilgiler:

  • Doğum Yılı ve Yeri: Doğan Hatun, 1985 yılında Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde doğdu.
  • Eğitim Hayatı: Lise eğitimini Diyarbakır Namık Kemal Lisesi’nde tamamladıktan sonra Dicle Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Mesleki Kariyeri:

  • Maden Mühendisliği: 2016 yılından beri Diyarbakır Maden Mühendisleri Diyarbakır Şube Eş Başkanlığı görevini yürüttü.
  • Danışmanlık: Çeşitli özel firmalarda danışmanlık yaptı.
  • Sivil Toplum Faaliyetleri: TBMOB İl Koordinasyon Kurulu sekreterliği, Amed Emek ve Demokrasi Platformu dönem sözcülüğü ve Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu Kurulu'nun kurucu üyeliğini üstlendi.

Siyasi Kariyeri:

  • DEM Parti Eş Başkan Adaylığı: DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı olarak seçildi.

Doğan Hatun'un özgeçmişi, onun eğitim, mesleki ve siyasi alandaki çeşitliliğini ve deneyimini ortaya koyuyor. DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı olarak siyasi kariyerinde yeni bir sayfa açan Hatun, genç yaşında önemli görevler üstlenmiş bir isim olarak dikkat çekiyor.

 

Yorumlar