Aşk Ağlatır Final yapıyor! Aşk Ağlatır Final Bölüm İzle FULL HD

Aşk Ağlatır final bölümü 22 Aralık Pazar akşamı duygusal sahneleriyle hayranlarıyla buluşuyor. Aşk Ağlatır son bölümde Yusuf'un başı bir kez daha Rüzgar ile dertte.

Google Haberlere Abone ol
Aşk Ağlatır Final yapıyor! Aşk Ağlatır Final Bölüm İzle FULL HD

Aşk Ağlatır final yapıyor! Aşk Ağlatır 15. Bölüm 15 Aralık 2019 Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle yeni gelişmeleriyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Aşk Ağlatır son bölüm izleyen dizinin hayranlarını bir telaş sardı. Çünkü senaryonun gidişatına bakılırsa dizi final yapıyor gibi görünüyor. Peki, Aşk Ağlatır final mi yapıyor gerçekten? Konuyla ilgili dizinin yapımcılarından henüz net bir açıklama gelmiş değil. Final yapacağına dair sadece söylentiler var. Aşk Ağlatır 16. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu da dizinin şimdilik final yapmayacağı anlamına geliyor.

Aşk Ağlatır yeni bölümünde bir kez daha Yusuf'un başı derde giriyor. Yusuf’a ne olduğunu duyan Nalan, duygularını Mert’ten gizlemeye çalışsa da kahrolur. Ada’yı elde etmek için iyice gözünü karartan Rüzgar ise çok tehlikeli oyunlar oynamaya başlar. Nihal, geçmişte yaptıkları ortaya çıkacak diye deliye dönerken; onun kabuslarının sebebi olan Hünkar, kızı Cemre ile karısı Zeynep’in de Ada ve Yusuf’un kendisi için neden bu kadar önemli olduklarını sorgulamaları üzerine çok zor durumda kalır. Zeynep, çok düşkün olduğu kocası Hünkar’ın kendisinden gizlediği sırrını ortaya çıkarmak için harekete geçer! İsmail ise Ada’nın sahip olduğu servetin peşine düşerek geçmişi eşelemeye başlar. Bu arada Ada herkesin hayatını etkileyecek çok zor bir karar vermek üzeredir!

AŞK AĞLATIR 15. BÖLÜM İZLE FULL HD CANLI

Yusuf ve Ada'nın durumu yeni bölümde yine sürpriz bir hal alacak. Aşk Ağlatır son bölüm izleyenler Yusuf'a bir türlü ulaşamayan Ada'nın zor anlarına tanıklık edecekler. Her an her yerde Yusuf'u düşünen Ada, kendisine vaad edilen yeni hayatlara rağben Yusuf'u unutamıyor. Öte yandan Nalan'ın büyük yalanının ortaya çıkması için yaşaması ve her şeyi hatırlaması son derece büyük önem taşıyan Çiçek'ten de iyi haber var. Aşk Ağlatır 11.bölüm izleyenler yine duygusal anlar yaşayacaklar. Öte yandan diziye yeni bir karakter daha katılmış durumda.

Aşk Ağlatır 10. Bölüm Full HD izle yenler, Ada ile Yusuf'un artık ayrılmaya çok daha yakın olduklarına tanık olacak ve üzülecekler. Ada'nın etrafında dolanan Rüzgar'ın Ada'yı istediği şekilde kendine çektiği görülürken, bu duruma seyirci kalan Yusuf'un ise acı çektiği gözlemleniyor. Öte yandan Aşk Ağlatır 10. Bölüm full HD izle yenler Nalan'ın büyük yalanının ortaya çıkıp çıkmayacağını da merak ediyor. Çünkü, Nalan'ın Yusuf'tan olduğunu ileri sürdüğü çocuğunun aslında gerçekte kimden olduğunu gösteren DNA raporu ortaya çıkıyor. Raporu gören Çiçek'in ise hayatı tehlikede. Çünkü Nalan, Çiçek'i merdivenlerden iterek düşürüyor. Çiçek'in hayatına mal olabilecek bu bilginin Yusuf tarafından öğrenilip öğrenilemeyeceği ise merak ediliyor. 

Kendisi gibi bir hayatı olan Yusuf ile yollarının ayrılmasına aşırı derecede üzülen Meryem Ada, onun Nalan'a dönmesi gerektiği yönündeki konuşmalarından pişman oluyor. Meryem Ada, bir yandan Nalan'ın elinden almaya çalıştığı Yusuf'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, diğer yandan yengesine eziyet eden dayısıyla mücadele etmeye çalışıyor. Öte yandan İsmail'in bulduğu balya balya paralar ise herkesi endişelendiriyor. 

Aşk Ağlatır son bölüm izleyenler, Meryem Ada'nın geçirdiği büyük tehlikeye tanıklık edecekler. Her zaman olduğu gibi bir kez daha Ada'nın hayatını kurtan kişi Yusuf oluyor. 

Aşk Ağlatır yeni bölümde bu kez de Yusuf, Ada'yı suçlamaya başlayacaktır. Özellikle Rüzgar nedeniyle ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlayacak, Yusuf, Ada'ya hiç istemediği şeyleri söylemek zorunda kalacaktır. Bu durum Ada'yı son derece üzecektir. Tabii ki Rüzgar da bunu fırsata çevirmenin peşinde olacaktır. 

Yeni bölümde Ada ile ilgili önemli bir sürpriz ortaya çıkıyor. Büyük bir servetin mirasçısı olduğu ortaya çıkan Ada bundan hala bihaber şekilde yaşamaya devam ediyor.

Son bölümde Yusuf'u iyice köşeye sıkıştıran, aşırı derecede baskı yapan Nalan hiç beklemediği bir yerden kötü bir sürprizle karşılaşıyor. Yusuf'un arkadaşı Çiçek, Nalan'ın gizlediği sırrı öğreniyor. Bebeğin asıl babasının Yusuf olmadığını kanıtlayan DNA testine ulaşıyor. 

Aşk Ağlatır son bölüm'de Yusuf ile Ada arasında hiç beklenmedik bir gelişme yaşanacak. Bu gelişme olumsuz yönde olacak. Nalan, hamile olduğunu belirterek şimdi Yusuf'a daha büyük bir engel çıkarmış oldu. Ada'dan vazgeçmek istemeyen Yusuf, Nalan'ın çocuk haberi üzerine Ada'dan ayrılmak zorunda kalıyor. Ada ile Yusuf'un ayrılık anları ise izleyicileri derinden etkileyecek.

Aşk Ağlatır son bölüm Ada'nın geçmişiyle ilgili yeni gerçeklerin ortaya çıkması ile çalkalanıyor. Ada'nın geçmişini araştıran Nihal, onun Erdem ve Nurcan'ın kızı olduğu gerçeğini öğreniyor. Öte yandan Rüzgar da Ada'ya olan ilgisinden bir türlü kurtulamıyor. 

Öte yandan Aşk Ağlatır son bölümde Yusuf ile Nalan arasında yeni bir dönem başlıyor. İkilinin arasındaki aşk giderek kendini iyice belli ediyor. İkisinin mutlu anlar yaşadığı yeni bölümde bu mutluluğun ne kadar süreceği ise merak konusu oldu. 

Yusuf, vicdanıyla aşkı arasında gidip geliyor. Şimdiye kadar hastenede çalışan Ada, artık patronun evinde çalışıyor. Ancak bu durum onun için yeni mücadele anlamına geliyor. Çünkü, patronun eşi Meryem Ada'yı hiç sevmiyor ve evinde istemiyor. Ada ise bu durum karşısında direnmeye çalışıyor. Öte yandan, kendisini Bozuluk'tan kurtaran Yusuf'un içinde bulunduğu ikilemler ise Ada'yı üzen bir başka nokta olmaya devam ediyor. 

AŞK AĞLATIR 2. BÖLÜM

Dizi ilk bölümüyle iddialı bir çıkış yaparak şimdiden sezona damgasını vuracak yapımlar arasında adını yazdırdı. Önceki bölümde Meryem Ada, kendisini istemediği birine para karşılığında evlendirmeye çalışan dayısına sonunda isyan ederek evden kaçmayı başarmıştı. Yusuf ile birlikte İstanbul'a kaçan Meryem, İstanbul'da beklemediği olaylarla karşı karşıya kalır. Yusuf da Bozuluk köyünde yaptıklarıyla İstanbul'da yüzleşmek zorunda kalıyor, polis tarafından gözaltına alınıyor.

AŞK AĞLATIR BİRİNCİ BÖLÜM KONUSU

Ada Meryem dayısının yanında sığıntı gibi yaşamaktadır. Yatalak yengesine bakan ve bütün evin işini çekip çeviren Meryem köylü tarafından sevilen bir kızdır. Yusuf İstanbul'dan Meryem'in köyüne ona ait olan birşeyi vermek için gelmiştir. İki gencin karşılaşması büyük bir aşkın doğacağının habercisidir. Yusuf Meryem'e ait olan annesinden yadigar mektubu ona vermek istediysede Meryem kabul etmez ve çöpe atmasını söyler ancak Yusuf bu dediğini yapmaz. 

Yusuf emaneti sahibine verdikten sonra yemek yemek için gittiği lokantada MEryem'in acıklı hikayesini bir nebze de olsa duyar ve hoşlandığı kıza karşı iyice merak duymaya başlar. Dayısının Ada Meryem'i kendinden yaşca büyük ve abi dediği Mustafa ile sırf parası için evlendirmek istemesi MEryem'i çok üzmektedir. Yusuf da gizlice gittiği Meryem'in kapısında buna tanık olur. Ancak elinden ne gelebileceğini düşünürken kendini zor bir aşkın pençesinde bulur.

Dayısının eziyetine dayanamayan MEryem yengesinin de desteği ile evden kaçar ve yolda Yusuf'la karşılaşınca götür beni buradan kaçır der. Meryem ve Ysufu köyden birlikte kaçarlar. Nefes kesen sahneleri ile daha ilk günden izleyicinin beğenisini toplayan dizinin yeni fragmanı da yayınlandı.

Show TV'de yeni sezonda yeni bir dizi daha yayına başladı.

İmkansız bir aşkın pençesine düşen genç kızın ailesine karşı gelmesi, başına olmadık işlerin açılmasına neden olur.

Aşk Ağlatır dizisi, küçük yaşta anne babasız kalan genç bir kız, kendisini büyüten dayısı tarafından hiç sevmediği bir kişiyle evlendirilmek zorunda bırakılıyor. 

Ancak genç kızın bir sevdiği var ve dayısının istediği kişiyle evlenmek istemez. 

Show TV tarafından tanıtımı yapılan yeni dizinin konusu şöyle anlatıldı:

Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesi anlatılıyor.

Yusuf (Deniz Can Aktaş) ve Ada’nın (Hafsanur Sancaktutan) duygu yüklü sahnelerinin izleyenleri derinden etkilediği tanıtımda “Aşk her zaman mutluluk getirmez kızım, bazen üzüleceksin. Ama sakın acı çekmekten korkma, acı yaşadığımızın belirtisidir!” sözleri dikkat çekiyor.

Ada ve Yusuf’un imkansız aşkları, dizinin merak uyandıran hikayesinden ipuçları verirken, gerilim dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

AŞK AĞLATIR DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin yapımcı firması: MF Yapım

Yapımcı: Faruk Bayhan

Yönetmeni: Gökçen Usta

Senaryo: Yelda Eroğlu

Yayınladığı kanal: Show TV

Günü ve Saati: Henüz belli değil

Aşk Ağlatır Başrol oyuncuları: 

Aşk Ağlatır Başrol oyuncuları

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan

Yorumlar