Diriliş Ertuğrul dizisi neden yayınlanmadı, açıklama yapıldı

TRT1'in sevilen tarih konulu dizisi 'Diriliş Ertuğrul' bu gece yeni bölümüyle ekranda olacaktı ancak tekrar bölümü yayınlandı. Dizinin tekrar bölümü yayınlanınca vatandaşlar merak ederek araştırmaya başladı. Bunun üzerine dizi yönetiminden açıklama geldi. Açıklamada, dizinin iklim şartlarından dolayı çekilemediği, 79'uncu bölümün haftaya ekranlarda olacağı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul dizisi neden yayınlanmadı, açıklama yapıldı

Sonhaberler | Haber Merkezi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 79. yeni bölüm fragmanını yayınlandıktan sonra geri kaldırılmasıyla çok konuşuldu. Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanını izlemek isteyen seyirciler, fragmana ulaşamayınca dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırdı. Konuyla ilgili dizi yönetiminden açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi: Mevsimsel şartlara bağlı olarak çekim sahamızda yaşanan sorunlar nedeniyle yayınımıza bir hafta ara vermek zorunda kaldık. 1 Mart Çarşamba günü 'Diriliş Ertuğrul', tekrar bölümüyle TRT1 ekranlarında olacaktır. Dizimizin 79. bölümü 8 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da TRT1 ekranlarında yayınlanacaktır. Diriliş Ertuğrul Dizisi'nin içerik, yapım ve prodüksiyon olarak büyüklüğü göz önüne alındığında yaşanan gecikmenin siz değerli izleyicilerimiz tarafından anayışla karşılanacağına inanıyoruz. Saygılarımızla. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Büyük Pazarlık Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

Yorumlar