Diriliş Ertuğrul 122. Bölüm Fragmanı: Yeni Sezon başlıyor

TRT 1 kanalının sevilen yapımlarından Diriliş Ertuğrul dizisi 7 Kasım Çarşamba akşamı 122. Bölüm ile ekranlara dönüyor. Dizinin yeni sezona Diriliş Osmangazi ismiyle başlayacağı belirtiliyordu, ancak henüz bir değişiklik olmadığı görülüyor. Fakat Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezona birbirinden önemli isimlerle başlayacak. Örneğin dizide Ertuğrul'un hatunu rolündeki Halime Hatun bu sezon yok. Onun yerine ise Zeydan Hatun yeni bölümde yer alıyor. İşte Diriliş Ertuğrul dizinin yeni bölüm fragmanı; 

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul 122. Bölüm Fragmanı: Yeni Sezon başlıyor

TRT 1 kanalının en sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul 122. Bölüm dizisi yarın akşam yeniden ekranlara dönüyor. Yeni sezonu da dolu dolu geçmesi beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinde bu sezonun başlarından itibaren Osman Gazi'li yılların konu alınacak. Öte yandan Diriliş Ertuğrul 122. Bölüm yeni sezon ilk bölümünün 2. fragmanı da dün akşam yayınlandı. Hayme Ana'nın Ertuğrul beyi evlendirmek istediği bölümde yeni karekterlerde belli oldu. Diriliş Ertuğrul 122. Bölüm dizinin kadrosuna 5. sezonda İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil gibi önemli isimler katıldı. Geçen sezonda Halime Hatunun vefat etmesinden sonra bu sezon Ertuğrul Bey, en büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Zeydan hatun karakterini de Hande Soral canlandıracak. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon tarihi bu akşam yayınlanan fragmanla birlikte belli oldu. 

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon tarihi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla birlikte belli oldu. Diriliş Ertuğrul 7 Kasım Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yer alacak.

OYUNCU EKİBİNE YENİ İSİMLER DAHİL OLUYOR

Kadrosunun neredeyse tamamını değiştiren Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş’in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Ertuğrul Gazi'nin oğlu rolüyle diziye başlangıç yapacak olan Burak Özçivit, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasının ardından, Burak Özçivit de bu anlaşmayla ilgili ilk paylaşımını gerçekleştirdi.

Özçivit paylaşımında, “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” sözleriyle yorumunu gerçekleştirdi.

Burak Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Özçivit'in alacağı ücret ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar