Dilan Polat hamile mi?

Dilan Polat'ın hamilelik iddialarına yakın arkadaşı Canan Toprak tarafından açıklık getirildi. Polat'ın cezaevindeki durumu ve sağlık durumu hakkında güncel bilgiler, Toprak'ın açıklamalarıyla ortaya çıktı. Dilan Polat hamile mi? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat hamile mi?

Kara para aklama suçlamasıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan Polat hakkında, cezaevindeki sağlık durumu ve hamilelik iddiaları gündemi meşgul ediyor. Bu iddialara, Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak'tan net bir yanıt geldi.

CANAN TOPRAK'TAN AÇIKLAMALAR: DİLAN POLAT HAMİLE Mİ?

Canan Toprak, Dilan Polat ile avukat arkadaşları Gözde aracılığıyla görüştüğünü ve Polat'ın durumuna dair bilgiler paylaştı. Toprak, "Dilan hamile değil. Sağlık durumu ilk günlerden daha iyi ama bu, her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmiyor" dedi. Polat'ın cezaevinde sık sık revire kaldırılma iddialarını da yalanlayan Toprak, Polat'ın yaşadığı zorluklara rağmen direncini koruduğunu vurguladı. Toprak şunları söyledi:

"Bugün Dilan’la avukat arkadaşımız Gözde görüştü. Öncelikle şunu tekrar belirteyim; Gözde, Dilan’ın veya benim avukatım değil sadece arkadaşımız. Dünden beri içim içime sığmıyordu, bir huzursuzluk vardı, giremesem bile yanına, oraya gidebilmek bile bana iyi geldi. Biz isimlerimiz yazılmadan giremediğimiz için de, arkadaşımızın avukat olması sebebiyle, yasal iznini kullanıp ziyaret edebildi. Beni sevenlere, soranlara sevgilerimi yolluyorum, dualarından eksik etmesinler beni (Canan Toprak), çocuklarımı çok özledim demiş. İlk günlere göre biraz daha iyi durumdaymış evet yani ‘magazinin günde 15 kez hastaneye yatırdığı’ gibi durumlar yok. Hamile de değil Dilan tekrar belirtiyorum. Tabii ki çok üzgün, çok kırgın. Bu iyi olma halinden kastımız hiçbir şey yok gibi davranıyor demek değil. Ancak O hayatta öyle zorluklar ve acılar yaşadı ki, bu ilk değildi. Bir de benim için söylediği kıymetli sözleri var onlar da bana kalsın. Ama bir güzel haberle döndük çok şükür, ismimi yazdırdık, Allah’ın izniyle bu hafta ziyaret edebileceğim Dilan’ımı."

 

POLAT'IN CEZAEVİNDEKİ DURUMU

Toprak'ın ifadelerine göre, Polat cezaevinde ailesini ve özellikle çocuklarını çok özlüyor. Polat'ın "Beni ve çocuklarımı dualarından eksik etmesinler" ifadesiyle sevdiklerine mesaj gönderdiği belirtildi.

SAĞLIK DURUMU VE GELECEK ZİYARETLER

Canan Toprak, Polat'ın sağlık durumunun stabil olduğunu ve magazin haberlerinde yer alan aşırı iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Ayrıca, Toprak bu hafta Dilan Polat'ı ziyaret edeceğini ve bu ziyaretin kendisi için önemli olduğunu söyledi.

Bu gelişmeler, Dilan Polat'ın hukuki süreci ve cezaevi koşulları hakkında kamuoyunu bilgilendiren önemli bir açıklama olarak dikkat çekiyor. Polat'ın durumu, özellikle onun hayatını takip eden kişiler için merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Yorumlar