Dilan Polat babası kim? Dilan Polat'ın annesi neden öldü?
Dilan Polat'ın babasının kim olduğu, annesinin neden öldüğü sorusu merakla soruluyor. Annesinin, kim tarafından ne zaman öldürüldüğü soruları bu aralar merak ediliyor. Magazin dünyasının son dönemlerde en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Polat'ın özel hayatı da didik didik aranıyor.
Dilan Polat'ın babası kim, annesi neden öldü, kim tarafından ne zaman öldürüldü soruları bu aralar merak ediliyor. Sosyetenin doğum günü ve düğün fotoğrafçısı ve aynı zamanda bir sosyal medya fonemeni olarak bilinen Dilan Polat'ın özel hayatıyla ilgili bazı bilgiler takipçileri tarafından merak ediliyor.
DİLAN POLAT BABASI KİM? ANNESİ NEDEN ÖLDÜ?
Dilan Polat'ın babası aslen Adanalı olan iş insanı Rıfat Doğu'dur. Annesi ise babası tarafından öldürülmüş.
Rıfat Doğu, beyninde tümör olduğu için tedavi görmekteydi. Dilan Polat, geçtiğimiz yıllarda yaptığı bir açıklamada, babasının bir kriz anında annesini silahla vurduğunu ve öldürdüğünü söylemişti.

Merak edilen bilgiler arasında annesinin neden öldüğü veya neden öldürüldüğü.

Öldürüldüğü ifadesini kullandık; çünkü Dilan Polat, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.
Dilan Polat, annesi ve babası ile ilgili geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle uğradığı şantajlara dayanamadı ve sosyal medyada yaptığı itirafla gündeme geld
Şantajlar yüzünden bir video çeken Dilan Polat, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Dilan Polat gündem olmasının ardından bir paylaşım daha yaptı.
Doğum fotoğrafçısı olarak tanınan Dilan Polat, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi.
Yapılan şantajlara dayanamadığını belirten Dilan Polat, 17 yıl önce annesinin babası tarafından öldürüldüğünü söyleyerek isyan etti.
Dilan Polat gözyaşları içinde çektiği videoda, 5 gündür hem şantaj hem de tehdit edildiğini söyleyerek "Babam annemi öldürdü ama bunu şantaj yapıp, 'senin annen şöyle böyle bunu haberlere vereceğim, magazine vereceğim' diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Gereken yerlere de şikayette bulundum. Bu kez bulunacağına inanıyorum" dedi.
Dilan Polat bu açıklamalarından sonra gündeme bomba gibi düştü. Polat daha sonra ise şunları paylaştı:
Birinin ölümünden alçakça iftira atmak alçakların işidir. Benim babam ve annem birbirlerine çok aşıklardı.
Babamın beyninde tümör vardı bilinçli dahi olmadı. Adli raporları dahi vardı. Düşmez kalkmaz Allah'tır. Allah çok büyük iftira atanları Allah'a havale ediyorum."
Dilan Polat 21 Temmuz 1990 yılında İstanbul'da doğdu.
Profesyonel iş hayatına doğum fotoğrafçısı olarak başladı.
Birçok ünlü ismin doğumuna girdi ve önemli anlarını ölümsüzleştirdi.
Daha sonra Dilan Polat Estetik merkezi isimli güzellik merkezini kurdu.
Evli ve 2 çocuğu olan Dilan Polat'ın Instagram'da da 1,6 milyon takipçisi bulunuyor.
Yorumlar