Depremzedelere ücretsiz psikolojik destek

Depremden ruhsal olarak olumsuz etkilenen depremzedelere destek vermek için kurulan "Afet Psikolojik Destek" platformu ücretsiz hizmet veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Depremzedelere ücretsiz psikolojik destek

"Afet Psikolojik Destek" platformu kurduğu internet sitesi üzerinden, Türkiye'nin neredeyse dörtte birinde yıkıma neden 2 büyük depremde yaralanan, yakınlarını kaybeden veya depremden olumsuz etkilenenlere psikolojik destek veriyor.

Ev Okulu Derneği tarafından kurulan Afet Psikolojik Destek platformuna afetpsikolojikdestek.com sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Onlarca uzman danışmanın görev yaptığı platformdan faydalanmak tamamen ücretsizdir.

Gönüllü uzmanların görev aldığı platforma internet sitesi üzerinden geriş yaparak uzaktan destek almak da mümkün.

PLATFORMLA İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

Buradan destek almak isteyenler;

1- Platformdaki tüm süreçler ücretsiz ve gönüllüdür. Sizden uzman tarafından ücret talep edilmesi durumunda Ev Okulu Derneği’ne lütfen bildiriniz.

2- Sisteme kayıt olduktan sonra yeni randevu bölümünde talebinizi oluşturabilirsiniz.

3- Yeni randevu talebinizde yaşadığınız durumu ve sıkıntınızı kısaca açıklama metnine yazınız.

4- Görüşme seçenekleri bölümünde Yüz Yüze – Görüntülü – Telefonla seçeneklerinden size uygun olanı seçebilirsiniz.

5- Randevu talebinizden sonra Uzmanın dönüşünü randevularım bölümünden takip edebilirsiniz.

6- Gizlilik ilkesi gereği uzman talebinizden sonra uzmanın görüşme talebinizi onaylamasından sonra telefon ve mail bilgileriniz seçtiğiniz uzmana açılmaktadır.

DESTEK VERMEK İSTEYENLERİN DİKKATİNE !

1- Platformdaki tüm süreçler ücretsiz ve gönüllüdür. Profilinizi sistemden silmediğiniz müddetçe bu koşulu kabul etmiş sayılırsınız.

2- Kayıt aşamasında mezuniyet görseli ve özgeçmiş bilgisi görüşme talep edenlerin yetkin kişilerle görüşmesine verilen hassasiyetten kaynaklıdır.

3- Kayıt aşamasında Yüz Yüze – Görüntülü – Telefonla görüşme seçeneklerini ne kadar geniş tutarsanız destek talebi alma ihtimali artacaktır.

4- PROFİLİM bölümünde fotoğrafınızın siyasi, ideolojik ve ya belli bir fırkaya aidiyeti çağrıştıracak şekilde olmamasına hassasiyet gösteriniz. ÖZGEÇMİŞ bölümünüzü akademik bir CV yerine paragraf şeklinde kısaca sizi tanımlayacak şekilde doldurunuz.

5- Tarafınıza gelen görüşme taleplerini TALEPLER bölümünde görüntüleyebilirsiniz. Taleplere 1 günden fazla bekletmeden KABUL veya RET şeklinde dönüşünüz beklenmektedir.

6- Gerçekleştirdiğiniz görüşmelerle ilgili takibi RANDEVULARIM bölümünden takip edebilirsiniz.

7- GİZLİLİK ilkesi gereği Destek Almak İsteyen kişi uzmanın soyadının sadece baş harfini görüntülemekte ve telefon bilginiz danışanla paylaşılmamaktadır. Talebi kabul etmenizden sonra danışanın bilgilerini görüntüleyebilmektesiniz. İvedi şekilde danışana ulaşmanız beklenmektedir.

Yorumlar