Demir Diziden neden ayrıldı?

Mucize Doktor Demir diziden neden ayrıldı sorusu hayranları tarafından son bölümden sonra sıklıkla dile getirilmeye başlandı. İşte Demir'in ayrılık sebebi:

Google Haberlere Abone ol
Demir Diziden neden ayrıldı?

Mucize Doktor Demir neden ayrıldı, diziye bir daha geri dönecek mi soruları dizinin son bölümünü izleyen hayranları tarafından merakla dile getiriliyor. İşte Demir'in diziden ayrılma sebebi: 

Fırat Altunmeşe, İzzet Altunmeşe'nin oğludur.

 

Mucize Doktor Demir karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe, Mucize Doktor dizisi ile son dönemde TV ekranlarına geliyor. Dikkat çeken oyuncu aynı zamanda sanatçı İzzet Altunmeşe'nin de oğludur. 

Mucize Doktor dizisi perşembe akşamları ilgi çekici konusuyla dizi izleyicileri karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu da hayli sevilen dizide Fırat Altunmeşe de Demir rolü ile adından söz ettiriyor. Ancak dizinin Demir karakteri hakkında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 

FOX TV'nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor, yayın hayatına devam ediyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise dizide Demir rolünü oynayan genç oyuncu Fırat Altunmeşe' oyuncu kadrosundan ayrılıyor. 

Yine Altuntaş'ın belirttiğine göre, Fırat Altunmeşe'nin  dizideki rolü bittiği ve koronovaris vakalarının artmasıyla birlikte de panik atak yaşamaya başladığı gerekçesiyle yapım şirketiyle anlaşarak bir süre çalışmaya ara vermek istediğine yer verdi.

FIRAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

Altunmeşe, 16 Mart 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altunmeşe'nin oğlu olan Fırat Altunmeşe aslen Diyarbakır'lıdır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde eğitimini yarıda bıraktı.

Bir ara rap şarkı da yapan Altunmeşe, İstanbul'da Craft oyunculuk atölyesinde özel oyunculuk dersleri aldı.

İlk olarak Vicdan isimli dizide rol alan ve ardından Kaçak Gelinler dizisinde Can karakterini canlandıran oyuncu, şimdilerde Mucize Doktor dizisinde rol alıyor.

Altunmeşe 1.89 metre boyunda, 81 kilodur.

Yorumlar