Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli yeni anayasa için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Beştepe Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için Cumhurbaşkanlığına geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni anayasa için ilk kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geldi. Bahçeli ile Erdoğan arasındaki kritik görüşme başladı. Gündemde, 'Yeni Sivil Anayasa' var. Ayrıca, Boğaziçi Üniversitesi provokasyonu ve diğer konular da alınacak. Erdoğan, bu görüşme sonrası AYM Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul edecek.

 Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi kabul edeceği duyurulmuştu. MHP Genel Başkanı Bahçeli, kritik görüşme için Külliye'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşmenin temel gündem maddesi 'Yeni Sivil Anayasa' olacak. İkilinin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki provokasyonları da masaya yatırması bekleniyor.

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI'NI DA KABUL EDECEK

Erdoğan, Bahçeli'yi uğurladıktan hemen sonra ise Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'YENİ SİVİL ANAYASA' ÇIKIŞI YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası 'Yeni Sivil Anayasa' çağrısı yapmış, şu ifadeleri kullanmıştı:

Türkiye'de sorunların kaynağının 1960'dan beri darbeciler tarafından yapılan Anayasalar olduğu ortadadır. Bunun için daha önce yeni bir anayasa girişiminde bulunmuştuk. Anayasa çalışması milletin gözü önünde ve tüm temsilcilerinin katılımı ile olmalıdır ve milletin takdirine sunulması gereklidir.

 

Yorumlar