Çöp Adam gerçek hikayesi nedir? Çöp Adam kimin hikayesidir?

Çöp Adam'ın gerçek hayatta kim olduğu, Çöp Adam kimin eseri, anlatılanlar kimin hikayesi, dizinin uyarlandığı kitabın yazarı kim? Hayatı çileyle geçmiş genç bir adam, bir gün dünyanın en zenginleri arasında yerini alıyor. Budayıcıoğlu eserle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Çöp Adam gerçek hikayesi nedir? Çöp Adam kimin?

Çöp Adam kimin hikayesi, kimin eseri, Çöp Adam'daki Tamer gerçekte kimdir soruları Star TV'de bu akşam yeni başlayan diziyi izleyenlerce merakla sorulurken, bu dizinin de yine son dönemlerde moda olan "gerçek hayat hikayeleri"nden esinlenerek oluşturulduğu öğrenildi. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden birinden alıntılandı. Budayıcıoğlu, dizi ekrana gelmeden bir açıklama yaptı. Açıklamada dizide anlatılan karakterin gerçekte var olduğunu ve dünyaca ünlü bir isim olduğunu söyledi. Peki, Çöp Adam kimin eseri, anlatılanlar kimin hikayesi, dizinin uyarlandığı kitabın yazarı kim?

ÇÖP ADAM GERÇEK HİKAYESİ NEDİR? ÇÖP ADAM KİMİN HİKAYESİDİR?

Çöp Adam dizisi genç bir adamın çocukluğundan itibaren hayatını ekrana taşıyor. Aylak bir baba ile çaresiz bir annenin çocukluğundan itibaren yokluğa mahkum edilen "Meryem" ile "Tamer"in hikayesine yer verilen dizi izleyenlere duygusal anlar yaşatıyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrolde olduğu Çöp Adam dizisi ilk bölümüyle bu akşam Star’da ekrana gelmeye başladı.

Çöp Adam kimin eseri, kimin hikayesi, yazarı kim?
Çöp Adam Tamer ve Meryem

 

ÇÖP ADAM KİMİN ESERİ? YAZARI KİM?

Dizinin hikayesinde imzası bulunan Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medyadan yayın öncesi açıklamalarda bulundu. Budayıcıoğlu yaptığı açıklamada, "Merhaba sevgili arkadaşlarım, umarım hepiniz iyisinizdir. Ben iyiyim ama çok heyecanlıyım, biliyorsunuz bu akşam Star TV'de benim hikayelerimden yeni dizimiz Çöp Adam başlıyor. Benim hikayelerim hep çocukluktan başlar. Çünkü çocuklukta yaşadıklarımız, zihnimize yazılanlar aslında kaderimizi yazıyor" dedi.

Hikaye hakkında ipuçları veren Budayıcıoğlu, "Bu hikayede iki kardeş var, iki çocuk... Anne babaları hayatta oldukları halde çocukları alıp götürüp yetimhaneye kapatıyorlar. Ne için? Çalışan annenin babaya daha iyi bakabilmesi için. O çocuklar neler yaşayarak nasıl bu günlere geliyorlar bunları tek tek göreceğiz" diye konuştu.

"ÇÖP ADAM DÜNYACA ÜNLÜ BİRİ"

 Budayıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Yazılımcı olan çocuk öyle bir şey icat ediyor ki dünyanın yakından tanıdığı adeta harikalar yaratan ve servet sahibi olan biri haline geliyor. İlk iş olarak onu çocukluğu boyunca süründüren anne ve babasına muhteşem bir yalı armağan ediyor. Niye böyle yapıyor acaba, ne dersiniz? İşte dizide bunların yanıtlarını bulacağız. Oyuncu kadromuz muhteşem, umarım beğenirsiniz, çok sevgiler."

ÇÖP ADAM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çöp Adam, Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.


 

Yorumlar