Atakan Çelik boyu, eşi, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Atakan Çelik boyu, eşi, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Çok Güzel Hareketler Atakan kim sorusu son dönemlerde hayranları tarafından merakla soruluyor. Çok Güzel Hareketler 2 ekibinde yer alan isimlerden biri olan Atakan Çelik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Boyu ve kilosu kaçtır?

Google Haberlere Abone ol
Atakan Çelik boyu, eşi, kaç yaşında, nereli, sevgi

Atakan Çelik boyu, eşi, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Çok Güzel Hareketler Atakan kim, nereli, kaç yaşında? Çok Güzel Hareketler 2 oynucuları arasında yer alan isimlerden biri de Atakan Çelik'tir. Atakan en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Peki, Çok Güzel Hareketler Atakan Çelik boyu, eşi, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Atakan Çelik'in hayat hikayesi, Seksenler dizisindeki Ahmet ile Çağatay kardeşlerin hikayesine biraz benziyor. Dizide, Çağatay ve Ahmet'in annesi onlara sık sık, "Oğlum sigortalı bir iş bulun çalışın, sigortalı bir işiniz olsun, sonra da evlenin, çoluğa çocuğa karışın" şeklinde tembihlerde bulunurdu. İşte Atakan'ın annesi de aynı şekilde kendisine uzun yıllar baskı kurarak sigortalı bir iş bulması için uğraşınca o da gidip bir sigorta şirketinde işe girer. Ancak daha sonra hayallerinin peşine düşerek oyunculuk için Beşiktaş BKM'nin yolunu tutar. Burada hayallerini gerçekleştirmek için gerekli olan girişimlerde bulunur ve bu günlere gelir. 

Çok Güzel Hareketler Atakan kimdir boy kilo?
Atakan Çelik

 

Çok Güzel Hareketler Atakan Çelik 29 yaşındadır.

Çok Güzel Hareketler Atakan kimdir boy kilo?
Çok Güzel Hareketler Atakan

 

İstanbul doğumludur. 

İşte Atakan Çelik biyografisi: 

Atakan Çelik 3 Şubat 1990 İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde doğdu.

Çelik'in boyu 1,83; kilosu ise 76 kilogramdır.

İtisat bölümünden mezun olan Atakan Çelik, 

2015 yılında katıldığı Beşiktaş Kültür Merkezi tiyatro ekibinde tiyatroyla tanıştı.

Öncesinde sigorta sektöründe çalıştı.


 

 

Yorumlar