Çok Güzel Hareketler bilet fiyatları 2024 ne kadar?

Çok Güzel Hareketler bilet fiyatları 2024 ne kadar ve nereden alınıyor? Bilindiği program yeni sezonda yeni oyuncularıyla yeniden ekranlara döndü. Peki Çok Güzel Hareketler bilet ne kadar, biletleri nereden satılıyor, nereden alınıyor?

Google Haberlere Abone ol
Çok Güzel Hareketler bilet fiyatları 2024 ne kadar

Çok Güzel Hareketler bilet nereden ve nasıl alınıyor soruları ile 2024 yılı bilet fiyatları ne kadar oldu soruları merakla soruluyor.

ÇGH BİLET FİYATLARI 2024

Bilindiği gibi Çok Güzel Hareketler 2 yeni oyuncularıyla 10 Şubat 2019 Pazar akşamı Kanal D'de yeniden başladı.

Çok Güzel Hareketler bilet fiyatları
Çok Güzel Hareketler ekibi

 

Çok Güzel Hareketler yeni dönemde hem ismi hem de oyuncularını yenileyerek ekranlara döndü. Gösterinin çekimler ise 9 Şubat 2019'da yapılıyor.

Bu gösteriye katılmak isteyenler için biletler şu an satışta. Yılmaz Erdoğan'ın genç ve dinamik yepyeni bir ekiple seyircinin karşısına geçtiği ÇGH eskiden olduğu gibi yine Beşiktaş Kültür Merkezi'nde oynanıyor.

Program çekimleri yapıldıktan sonra televvizyondan bant yayını veriliyor.

Dolayısıyla programa katılmak isteyenler çekim günlerini bazı detaylar bilmek durumundadır. Bunlardan biri de bilet fiyatlarıdır.

Peki, Çok Güzel Hareketler bilet fiyatları ne kadar?

Beşiktaş Kültür Merkezi'nde ÇGH izlemek isteyenler ne yapmalı? Çok Güzel Hareketler'e izleyici olmak isteyenler için bilet fiyatları belli oldu. 

"Çok Güzel Hareketler 2", Yılmaz Erdoğan'ın önderliğinde BKM Mutfak çatısı altında oluşturulan bir komedi şovudur. Bu şov, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı önceki serinin devamı niteliğindedir. Program, genç yeteneklerin skeçlerle komedi performanslarını sergiledikleri bir platform olarak bilinir.

Program, genellikle güncel olayları, toplumsal konuları ve gündelik yaşamdan kesitleri mizahi bir dille ele alır. Skeçlerde genellikle toplumsal eleştiriler, absürd durumlar ve karakter komedisi ön plandadır. Yılmaz Erdoğan, hem mentorluk yapmakta hem de bazı skeçlerde oyuncu olarak yer alabilmektedir.

"Çok Güzel Hareketler 2", Türkiye'de oldukça popüler olmuş ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmiştir. Program, özellikle genç izleyiciler arasında popülerdir ve sosyal medyada da sıklıkla konuşulan konular arasında yer almaktadır. Programın içeriği ve yayınlanan bölümler hakkında daha fazla bilgi almak için resmi sosyal medya hesapları veya TV yayın akışları takip edilebilir.

GEÇEN YILIN FİYATLARI ŞÖYLEYDİ

Çok Güzel Hareketler 2020 bilet fiyatları şöyle:

  • - Çok Güzel Hareketler tam bilet fiyatı 98.00 TL.
  • - Çok Güzel Hareketler öğrenci bileti fiyatı 68.00 TL.

Çok Güzel Hareketler bilet nereden alınır?

Peki Çok Güzel Hareketler izleyicisi olmak isteyenler biletleri nereden alabilir?

Çok Güzel Hareketler bilet fiyatları

Biletler biletix üzerinden satılıyor. 

 

Yorumlar

yanlız ex yani bilet fiyat biraz daha ucuz obur tolk show lara gore :D
isimsiz çok pahalıı ucuz olsun
hayat çok güzel hep böyle devam edin lütfen
Ali kalay Fiyat çok yuksek ...