Çiğdem Batur oynadığı diziler hangileridir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni sunucusu Çiğdem Batur oldu. Yarışmada en son Gözde Kansu sunuculuk yapıyordu. Peki, Kuaförüm Sensin yeni sunucusu Çiğdem Batur kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Çiğdem Batur oynadığı diziler hangileridir?

Google Haberlere Abone ol
Çiğdem Batur oynadığı diziler hangileridir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni sunucusu Çiğdem Batur kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve mesleği nedir? Çiğdem Batur oynadığı diziler hangileridir? İşte detayları:

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının merakla beklenen yeni sunucusu belli oldu. Gözde Kansu, oyunculuk mesleğine geri dönmek istediğini söyleyerek sunuculuktan istifa etti. Kansu'nun yerine sunuculuk yapacak ünlü isim merak ediliyordu. Kanaldan yapılan açıklamada yeni sunucunun kim olduğu açıklandı. 

Başarılı oyuncu Gözde Kansu, yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği, jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in oturduğu yarışma programının sunuculuğundan ayrıldı.

Kansu ayrılık nedeni olarak ise asıl mesleği olan oyunculuğu özlediğini ve dizi setlerine geri dönmek istediğini söylemişti. Bu ayrılığın ardından yarışma programının yeni bölümleri yayınlanmadı. Yarışmanın yeni sunucusu ise netleşti.

Gözde Kansu'nun ayrılığının ardından görevi güzel oyuncu Çiğdem Batur devralıyor. Oyuncu Çiğdem Batur, tiyatro oyunlarının yanı sıra Bizim Hikaye ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde de rol almıştı.

KUAFÖRÜM SENSİN SUNUCUSU ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur'un tam adı Ayşe Çiğdem Batur'dur. Türkiye Çiğdem Batur'u Kurtlar Vadisi ve Gümüş dizilerindeki rolleriyle hatırlıyor.

Ayşe Çiğdem Batur 13 Temmuz 1982 tarihinde o dönemlerde Bolu'ya bağlı olan Düzce'de dünyaya geldi. Çiğdem Batur tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, sunucudur.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı. Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi - tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.

2004 yılında ART televizyonunda "Alışveriş Çantası" adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu. Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

İŞTE ÇİĞDEM BATUR'UN OYNADIĞI TİYATRO VE DİZİLER

Rol aldığı tiyatro oyunları

Baş Belası (Eray Yasin Işık) - Tiyatro Esen

Macbett (Eugene Ionesco)

Kulaktan Kulağa (Lady Issabel)

Bir Şehnaz Oyun (Turgut Özakman)

Philipp Hotz’un Büyük Öfkesi (Max Frisch)

Filmler ve diziler:

Film / Dizi Yılı  
Bordo Bereliler 2: Afrin 2018 Zeynep
Deli Gönül 2017 Türkan Erten
Bizim Hikaye 2015 Tuba
Pinhan 2015 Gamze
Kurtlar Vadisi Pusu 2010-2015 Leyla Türkmen
Papatyam 2009-2010 Fulya
Vazgeç Gönlüm 2007-2008 Defne
Gümüş 2006 Dilek

 

Çiğdem Batur'un Kurtlar Vadisi Pusu'daki Leyla Türkmen karakteriyle oynadığı rolden bir kesit:

Yorumlar