CHP'li vatandaş Akşener'e hesap sormaya çalıştı

İyi Parti lideri Meral Akşener, Ankara Mamak'ta bir vatandaşla yaşadığı tartışmada, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu destekleme konusunda sert tepki gösterdi. Akşener, parti politikalarını savunarak vatandaşa karşı net bir duruş sergiledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li vatandaş Akşener'e hesap sormaya çalıştı

İyi Parti lideri Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ankara'nın Mamak ilçesinde, bir vatandaşla tartışma yaşadı. Vatandaşın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkındaki destek sorusuna Akşener, sinirlenerek net yanıtlar verdi.

Başkentte esnaf ziyareti sırasında yaşanan tartışmada, bir vatandaşın Yavaş ve İmamoğlu'nu neden desteklemedikleri yönündeki sorusuna Akşener, parti politikalarını ve geçmiş seçim kararlarını savunarak yanıt verdi. Akşener'in "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de." ifadeleriyle başlayan yanıtı, tartışmanın tansiyonunu yükseltti.

AKŞENER'DEN VATANDAŞA SERT TEPKİ

Vatandaşın üstelemesi üzerine Akşener, "DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz, hadi be!" şeklinde sert bir tepki gösterdi. 

Akşener'e, başkentte yerel seçimle ilgili esnaf ziyareti yaparken bir vatandaşın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemediklerini sorması üzerine başlayan tartışma kısa süreli gerilime neden oldu. 

Vatandaşın sorusuna "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de. Mansur Bey'i seçtik. Niye bunu düzeltmedi o zaman? Cumhurbaşkanlığını niye seçtirmediniz? Bitti." ifadeleriyle yanıt veren Akşener, aynı vatandaşın "Niye döndünüz, yazık günah değil mi?" diye üstelemesi sonrasında "Sizin için mi parti kurduk biz? Niye yazık günah olsun?" dedi.

Yorumlar