Çetebaşı Sedat Peker'in "Sözcü'leri"

Sedat Peker'in ortaya attığı iddialarla ilgili kendisi bile, "bana inanmayın" şeklinde ifadeler kullanmasına rağmen CHP ve ona destek veren muhalif medya çetenin sözcülüğünü yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Çetebaşı Sedat Peker'in "Sözcü'leri"

Hakkında onlarca karanlık eylem nedeniyle suçlama bulunan ve şu anda da yurt dışında firari durumda olan çetebaşı Sedet Peker'in ortaya attığı iddialara CHP ve muhalif medya sözcülük yapmaya başladı. 

Kendisinin bile "bana inanmayın" dediği iddialarını ciddiye alan CHP ve muhalif medya, Sedat Peker'in iftiralarının ve karalama kampanyalarının bir parçası haline geldi.

Daha önce de benzer şekilde FETÖ'nin iftira ve kampanyalarına sözcülük eden CHP ve Sözcü gazetesi şimdi ise bir suç çetesinin başını ciddiye alıyor. 

Sözcü gazetesi 7 Haziran Pazartesi günkü manşetinde,  Sedat Peker'in sözcülüğünü yaptı. 

Gazete, CHP'li Özgür Özel'in cümlelerini sorular halinde manşete taşıdı; ancak taşınan cümleler Özgür Özel'in değil tamamen Sedat Peker'in iddiaları. 

Türkiye'nin ana muhalefet partisinin ve ülkenin en çok satan gazetelerinden birinin, her söylediği ve yaptığı şüpheli ve şaibeli olan suç çetesinin başını ciddiye alarak ülkenin en büyük partisini töhmet altında bırakmaya çalışması ise şaşkınlıkla karşılandı.

 

 

Yorumlar