Cenk Tosun'un transfer olacağı yeni takım belli oldu

Avrupa liglerinde oynayan Türk futbolculardan Cenk Tosun, Everton'da kendisine forma şansı tanınmaması üzerin Crystal Palace takımına transfer oldu. Tosun'un burada kendini gösterme şansı bulabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Cenk Tosun'un yeni takımı belli oldu

Avrupa'ya büyük umutlarla transfer olduktan sonra buradaki takımların yönetimleri tarafından forma şansı verilmeyerek futbol hayatları karartılan futbolcuların sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Türkiye'den Avrupa'ya büyük umutlarla transfer olan Cenk Tosun da neredeyse aynı yolda ilerlemek üzereyken farklı bir gelişme yaşandı. Everton'da forma şansı bulamayan Cenk Tosun, Crystal Palace'a transfer oluyor. Milli futbolcu sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş’tan Piremier Lig ekiplerinden Everton’a transfer olan ancak bu sezon yeteri kadar forma şansı bulamayan Cenk Tosun bir başka İngiliz takımı Crystal Palace ile anlaşma sağladı.

28 yaşındaki futbolcu 6 ay kiralık olarak Crystal Palace forması giyecek. Milli futbolcunun transferinin sağlık kontrolünün ardından gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Cenk Tosun, 2017-2018 sezonunun devre arasında transfer olduğu Everton'da toplamda çıktığı 51 maçta 10 gol atarken 6 da asist yaptı.

Cenk Tosun, 22,5 milyon euro bonservis beliyle Everton'a transfer olmuştu.

 

Yorumlar