Cenk Çelik vurulma anı görüntüleri yeni video

Cenk Çelik'in vurulma anı görüntüleri Ümraniye Meydanı'nda silahlı bir kişi tarafından başından vurularak öldürüldü. Çelik'in vurulma anına ait en net görüntüler bir evin içindeki güvenlik kamerasına takıldı. Çelik'in yanına arkadan yaklaşarak onu vuran kişi de aynı şekilde görüntülerde yer alıyor.

Cenk Çelik vurulma anı görüntüleri yeni açıdan çekilmiş kemaradan ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni görüntülerde silahlı saldırganın Çelik'in arkasından sinsice yaklaşarak başından vurduğu görülüyor. Bir evin iç mekan güvenlik kamerasına takılan görüntülerde silahlı saldırgan net görünüyor. Çelik, esnaflık yaptığı Ümraniye Meydanı'nda silahlı bir kişi tarafından başından vurularak öldürüldü.

Çelik daha önce videolarını da aynı meydanda çekmiş, Sedat Peker'e meydan okumuştu.

Çelik, başka bir videosunda başlarına bir şey gelmesi halinde sorumlusunu Sedat Peker olduğunu söylemişti.

CENK ÇELİK'İ VURAN KİŞİ YAKALANDI

Öte yandan Çelik'i başından vurarak yaralayan kişi yurt dışına kaçmak üzeryken yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 17 Eylül Cumartesi günü Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi'nde Cenk Çelik'in başından silahla yaralanmasına ilişkin çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada, Çelik'i başından silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçan şüphelinin, kaçış güzergahında, önce olayda kullandığı silahı çöp kutusuna attığı, daha sonra da elbisesini değiştirebilmek amacıyla üst üste giydiği iki pantolondan birini çıkartıp attığı ortaya çıktı.

Bulunan pantolonun cebinden çıkan kart üzerinden şüphelinin kaldığı oteli belirleyen polis, kaçan zanlının Özgür B. (19) olduğunu tespit etti.

Detaylar Ekleniyor...