Cemal Durmaz kimdir Müge Anlı'daki şüpheli?

Cemal Durmaz kimdir Müge Anlı'daki şüpheli ne ile suçlanıyor, DJ Gezgin Mehmet Karahan'ın ölümü tartışmalarıyla gündeme kişiler tartışılıyor. Cemal Durmaz'ın Fatma Karadağ'ı dolandırıcılık işleri için kullandığı ileri sürülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Cemal Durmaz kimdir Müge Anlı'daki şüpheli?

Cemal Durmaz kimdir Müge Anlı'daki şüpheli ne ile suçlanıyor, Radyocu DJ Gezgin Mehmet Karahan'ın ölümü tartışmalarıyla gündeme kişiler tartışılıyor. Cinayet şüphelisi Fatma Karahan ile Cemal Durmaz'ın dost hayatı yaşadığı; ikilinin birlikte dolandırıcılık yaptığı ileri sürülüyor.

Müge Anlı'nın son programlarının büyük kısmı radyocu DJ Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan'ın ölümüne ilişkin olaylara ayrıldı.

Mehmet Karahan'ı öldürüp bir yere gömdüklerinden şüphe edilen kişiler televizyon ekranına çıkarılarak sorgulanıyor.

Cemal Durmaz kimdir Müge Anlı'daki şüpheli?
Cemal Durmaz kimdir Müge Anlı'daki şüpheli?

 

İddiaya göre DJ Gezgin yani Mehmet Karahan, eşi Fatma ve Cemal Durmaz isimli şahıs tarafından öldürülerek ortadan kaldırıldı; ancak iddialar ispatlanamıyor. 

Emniyet güçlerinin cinayet şüphelileri konusunda kesin olarak bir kanaate sahip olduğu ancak açık delil bulamadıkları için konuyu Müge Anlı'ya havale ettiği tahmin ediliyor. 

Ekrana gelen olayda Cemal Durmaz, Mehmet Karahan'ın ölümünden sonra uzun süre Fatma hanımın yanında kalmış, onun bütün ihtiyaçlarını karşılamıştı.

Bu durum Müge Anıl dahil herkes tarafından garip karşılandı. 

Anlı, "Neden bu kadar yardım ettiniz?" şeklinde sorularıyla Cemal Durmaz'ı köşeye sıkıştırmaya çalışırken, Durmaz agresif tavırlarla cevap vermeye başladı. 

Cemal Durmaz'ın Fatma Karadağ'ın sevgilisi olduğu öğrenildi.

Fatma Karadağ'ın ailesi, kardeşleri, kızı dahil çevresindeki herkes ağız birliğiyle cinayette tek bir kişiyi işaret ediyor. Bütün oklar Fatma Karadağ'ı gösteriyor. 

Cemal Durmaz'ın da Fatma Karadağ'a karşılıksız şekilde bu kadar iyilik yapması ve yardım etmesi akıllara soru işaretleri getiriyor.

Müge Anlı'nın anlattığına göre Durmaz, birkaç kez cezaevine düşmüş bir isimdir. Geçmişi ve hayatı göz önünde bulundurulduğunda Fatma hanıma bu kadar iyilik yapmasının karşılıksız bir şekilde böyle hareket etmesinin imkansız olduğu belirtiliyor. 

Fatma hanımın kızı Rukiye de annesini istemiyor, onu terk etmiş durumda. Aynı şekilde ablası da Fatma hanıma yüz çevirmiş durumda.

Detaylar Ekleniyor...


 

Yorumlar