CarrefourSA kurbanlık fiyatları ne kadar?

21 Ağustos'ta başlayacak Kurban Bayramı öncesinde CarrefourSA Kurbanlık fiyatları da belli oldu. CarrefourSA müşterilerine üç farklı kurban seçeneği sunuyor. Peki CarrefourSA Kurbanlık Büyükbaş hisse fiyatları ne kadar? CarrefourSA Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Kurbanlık fiyatları için ne kadar indirim uygulanacak? CarrefourSA kurbanlık fiyatları haberimizde...

Google Haberlere Abone ol
CarrefourSA kurbanlık fiyatları ne kadar?

21 Ağustos'ta başlayacak Kurban Bayramı öncesinde CarrefourSA Kurbanlık fiyatları da belli oldu. CarrefourSA müşterilerine üç farklı kurban seçeneği sunuyor. Peki CarrefourSA Kurbanlık Büyükbaş hisse fiyatları ne kadar? CarrefourSA Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Kurbanlık fiyatları için ne kadar indirim uygulanacak? CarrefourSA kurbanlık fiyatları haberimizde...

Bu yıl 21-22-23-24 Ağustos tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Türkiye'nin en büyük market zincirleri olan CarrefourSA kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş fiyatlarını açıkladı.

CarrefourSA'da küçükbaş fiyatı 1245 liradan başlıyor. CarrefourSA'da 1 adet Küçükbaş Karaman Kurban Paketi (Akkaraman) 1245 TL iken, Küçükbaş Kıvırcık Kurban Paketi 1285 TL.

KURBANLIKLARIMIZIN ÖZELLİKLERİ
1/7 Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi: (Min. 19 kg)

Bir kurbanlık dananın kesilip, kemiksiz hale getirilmesinden sonra; yenecek kısımlarının 1/7 oranında eşit hisselere ayrılarak ve takım sakatat (karaciğer, yürek, böbrek dahil) koli içinde karkas parçaları ile temas etmeyecek şekilde ayrı olarak ambalajlanarak teslim edilecek koli kurban seçeneğidir.

Küçükbaş Kıvırcık Kurban Paketi: (Min. 17 kg)

Irkı kıvırcık kuzu olan, bir bütün kuzu karkas gövdesinin 2 (iki) adet kol, l (bir) adet gerdan, 2 (iki) adet yarım kafes, 2 (iki) adet but ve takım sakatatı (yürek, böbrek, karaciğer) içeren ve takım sakatat koli içinde karkas parçaları ile temas etmeyecek şekilde ayrı olarak ambalajlanarak teslim edilecek koli kurban seçeneğidir.

Küçükbaş Karaman Kurban Paketi: (Min. 17 kg)

Irkı Akkaraman olan bir bütün kuzu karkas gövdesinin 2 (iki) adet kol, l (bir) adet gerdan, 2 (iki) adet yarım kafes, 2 (iki) adet but, kuyruk yağı, takım sakatatı (yürek, böbrek, karaciğer) içeren ve takım sakatat koli içinde karkas parçaları ile temas etmeyecek şekilde ayrı olarak ambalajlanarak teslim edilecek koli kurban seçeneğidir.

Kurbanlıklarımız İslami usullere uygun şekilde kesildikten sonra ambalajlanmış olarak özel kolilerinde siparişi verdiğiniz mağazamızda ve seçtiğiniz zaman diliminde seçmiş olduğunuz mağazadan sizlere teslim edilecektir.

KURBAN KESİM ORGANİZASYONU
Kurbanlıklarımız bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü noter huzurunda, ilgili İl Müftülüklerinden din görevlileri eşliğinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Onay Belgeli hijyenik koşulların sağlandığı özel et entegre tesislerinde, veteriner hekimlerinin kontrolünde, profesyonel kasaplarca;

GÖBEL AYDOĞAN ET GIDA BESİ VE TİC.ŞTİ
BALIKESİR-SUSURLUK

AHMET SARI
ESKİŞEHİR-MERKEZ

adreslerinde kesilecek, soğutma işlemi uygulanacak, parçalanacak, kolilenecek, size özel etiketlenecek ve teslimatın yapılacağı mağazalara soğutucu donanımlı araçlarla nakledilerek, mağaza soğuk hava dolaplarımızda saklanacaktır.

VEKALET, DİNİ VECİBELER, HUKUKİ SORUMLULUKLAR, SAĞLIK KONTROLLERİ
Kurbanlarınızın vekaleti internetten sipariş verdikten hemen sonra otomatik olarak alınmış olacak ve kesimi yapan kasaba verilecektir. Mağazalarımızda ise, Kurban kolisi için yaptığınız ödemenin akabinde CarrefourSA' yı vekil tayin etmiş olursunuz.Vekalet için alınan isimler,listelenir, kurban kesim yerinde Veteriner hekim,Noter ve Din görevlisi nezaretinde kesime başlanır. Kesim salonunda bulunan müftülük görevlileri, kesim süresince, kesici kasaplarımıza, kurban kesimi için gereken İslami koşulları sağlayacaklardır.
Kesim süresince bir noter görevlisi de bulunacaktır.
Görevli veteriner hekimlerimiz kesim öncesi kurbanlıkların canlı muayenesini yaparak koçların ve danaların kurbanlık olma efsafına uygunluklarını, kesim sonrası ise karkas ve iç organlarının sağlık muayeneleri yapılacaktır.Kurban derileri ise kesim salonunda hazır bulunan THK kurumu yetkililerine teslim edilecektir ve sizlere gönderilmek üzere makbuzlandırılacaktır.

CarrefourSA 2018 yılı Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine internet ve belirli mağazaları üzerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfına veya Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ’ne kurban bağışı olanağı da sunmaktadır. Bu hizmet sayesinde, kurban bağışlarınız CarrefourSA güvencesiyle doğrudan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği veya Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı veya Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’nden seçmiş olduğunuz kuruma teslim edilecektir.

Bağışın gerçekleştirildiğine dair şahsınız adınıza düzenlenen teşekkür ve bağış belgeniz Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV) veya Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı tarafından iletişim adresinize posta yolu ile gönderilecektir. Ödeme yaptığınıza dair e-arşiv ya da e-faturanız ise CarrefourSA tarafından kayıtlı e-posta adresinize gönderilecektir.

KURBAN KOLİSİ TESLİMAT BİLGİLERİ

Kurbanlarınızı sadece sipariş verdiğiniz mağazalardan, online alım için internetten siparişi veren (veya vekalet sahibi olarak belirtilen) kişinin kimlik kartı ibrazı ile alabilirsiniz.

Kesim sonrası Mağaza’dan Kurban Kolisi Teslim alımı için uygun gün ve saatler.

Koli Teslimatı    Gün    Saat Bilgisi
1. gün    21.08.2018    Sadece kesim yapılmaktadır. Teslimatımız bulunmamaktadır.
2. gün    22.08.2018    Saat 18:00 - 22:00 arası * teslim alınabilir.
3. gün    23.08.2018    Saat 14:00 - 22:00 arası * teslim alınabilir.
4. gün    24.08.2018    Saat 14:00 - 22:00 arası * teslim alınabilir.
* Mağazadan Teslim Alma Saat Aralıkları:

* 14:00-15:00, 15:00-16:00, 16:00-17:00, 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00, 20:00-21:00, 21:00-22:00

Kurban adetlerimiz her mağaza için belli sayıda sınırlandırılmıştır.

Önemli Hatırlatma: Siparişi veren kişi ile kurban kolisini teslim alacak farklı olabilir. Kurban siparişini teslim alacak kişi alanında belirtilen kişi teslim alabilir, bu nedenle teslimat sırasında kimlik gösterilmesi zorunludur.

Kurban kolileri, mağazadan teslimde 22-23-24 Ağustos tarihlerinde teslim alınmalıdır. Adrese teslim 22-23 Ağustos tarihlerinde yapılacaktır. Bu tarihlerde teslim alınmayan kurban kolilerine ilişkin CarrefourSA'nın hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.

 Ödeme bilgisi
1 adet Küçükbaş Karaman Kurban Paketi (Akkaraman) KDV dahil 1245 TL’dir (Binikiyüzkırkbeş Türk Lirası).

1 adet Küçükbaş Kıvırcık Kurban Paketi KDV dahil 1285 TL’dir (Binikiyüzseksenbeş Türk Lirası).

1 adet 1/7 Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi KDV dahil 1225 TL’dir (Binikiyüzyirmibeş Türk Lirası).

Axess, Garanti Bonus, Cardfinans, Maximum, Paraf ve World kartlar ile vade farksız 9 taksit imkanı sağlanmaktadır.

CarrefourSA’da Axess'e özel Kurban alışverişlerinizde 50 TL’ye varan indirim!

18 Temmuz – 24 Ağustos 2018 tarihleri arasında koli Kurban alışverişlerinde 50 TL indirim!

Kampanya detayları:

Kampanya 18 Temmuz – 24 Ağustos 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Canlı hayvan satışlarında 1000 TL ve üzeri alımlarda 50 TL indirim uygulanacaktır. İndirim canlı Kurban satışına özel Akbank posları üzerinden yapılan ödemelerde geçerlidir.

Kurban koli alımlarında indirim tek koli paket fiyatı üzerinden 50 TL olarak otomatik uygulanacaktır İndirimden yararlanmak için Kurban koli ödemesinin kasadan ayrı tek bir işlem olarak ve Akbank posu üzerinden yapılması gerekmektedir.

Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilir. Çoklu alımlarda sadece bir indirim hakkı geçerlidir.

Kampanyadan Axess, Wings, Free ve Neo sahipleri faydalanabilir. Bank o'card Axess ve Ticari Kartlar kampanyaya dahil değildir.

Chip-para kullanımları kampanyaya dahil değildir.

İndirim debit kartlar için, kart hamili vadesiz hesabına ertesi gün, kredi kartları için ise ilk esktresine yansıyacaktır.

Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

Akbank T.A.Ş Kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

DESTEK ve DANIŞMA
Kurban ile ilgili tüm bildirimlerinizi aşağıdaki iletişim kanallarımızdan bize iletebilirsiniz. 

Telefon: 444 10 00 

Migros kurbanlık fiyatları ne kadar?

Yorumlar