Migros kurbanlık fiyatları ne kadar? Migros Money Bonus avantajı

Kurban Bayramı öncesinde Migros Kurbanlık fiyatları da belli oldu. Migros müşterilerine üç farklı kurban seçeneği sunuyor. Peki Migros Kurbanlık Büyükbaş hisse fiyatları ne kadar? Migros Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Kurbanlık fiyatları için ne kadar indirim uygulanacak? Migros kurbanlık fiyatları haberimizde...

Google Haberlere Abone ol
Migros kurbanlık fiyatları ne kadar?  Migros Money Bonus avantajı

21 Ağustos'ta başlayacak Kurban Bayramı öncesinde Migros Kurbanlık fiyatları da belli oldu. Migros müşterilerine üç farklı kurban seçeneği sunuyor. Peki Migros Kurbanlık Büyükbaş hisse fiyatları ne kadar? Migros Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Kurbanlık fiyatları için ne kadar indirim uygulanacak? Migros kurbanlık fiyatları haberimizde...

Bu yıl 21-22-23-24 Ağustos tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Türkiye'nin en büyük market zincirleri olan Migros kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş fiyatlarını açıkladı.

Migros müşterilerine üç farklı kurban seçeneği sunuyor.

12 kg'lık koç 1155 TL, 16kg'lık koç ise 1295 TL'ye satılıyor. Büyükbaş almak isteyenler ise Migros'tan hisse alabiliyor. Buna göre minimum 21 kg'lık Kurbanlık Büyükbaş (1/7 Hisse) 1245 TL'den satılıyor.

Migros, Money Bonus ile yapılan alışverişlerde ise fiyatları 100 TL düşürüyor.

Migros Sitesinde yer alan Kurbanlık açıklaması aşağıdaki gibidir;

Ülkemizin dört bir yanındaki yetiştiricilerden, kurbanlık vasıflarını taşıyan kurbanlıklar, veteriner hekimlerimiz tarafından özenle seçilir ve satın alma işlemi gerçekleşir. Vekalet,  Mağazalarımızda ya da Migros Sanal Market üzerinden kurban satışı esnasında alınır.

Kurbanlıklarımızın canlı muayenesi ve resmi kurum tarafından verilen sağlık raporlarının kontrolleri, veteriner hekimlerimiz tarafından kesim öncesi yapılır.Kesim sonrası, kurbanlıkların karkas ve iç organları veteriner hekimlerimiz tarafından %100 muayene edilir.

Kurban kesimlerimiz; yasal mevzuat ve standartlarımıza uygun,  onaylı kesimhanelerimizde, İslami kurallara uygun olarak bayram namazına takiben vekalet alınarak din görevlisi ve noter huzurunda yapılır.

Kurbanınız kesildiğinde;kesim sırasına göre, sipariş formumuzda bulunan "kesim bilgisini ileteceğimiz cep telefonu"nuza SMS olarak bilgi verilir.Kesim sonrası karkaslar parçalamaya alınmadan önce soğuk odalarda dinlendirilir ve gereken sıcaklığa inmesi sağlanır.

Bu nedenle; koç kurbanlıklarımız en erken bayramın 2.günü,  büyükbaş kurbanlıklarımız da en erken bayramın 3.günü soğuk zinciri korunarak müşterilerimize teslim edilir.

Kurbanlık Büyükbaşlarda Kolinizdeki etleri, kıyma, kuşbaşı ve parça et olarak hazırlatabilirsiniz.

Kurbanlık Koçlarda Kolinizdeki parçaları istediğiniz adette kemikli olarak hazırlatabilirsiniz. Gıda güvenliği nedeniyle sadece mağazadan teslim alacağınızı belirttiğiniz kurban kolisi için mağaza hizmeti veriyoruz.

Mağaza hizmeti talebinizi, kurban siparişi esnasında gün ve saat olarak belirleyebilirsiniz.

Kurban etleri için yukarıdaki ek hizmetler sadece mağazalarımızdaki uzman kasaplarımız tarafından verilmektedir.

1-KURBAN KOÇ MİN.12 KG canlı ağırlığı ortalama 30-35 kg, koli ağırlığı min 12 kg’dir.

2-KURBAN KOÇ MİN.16 KG canlı ağırlığı ortalama 40-45 kg,  koli ağırlığı min 16 kg’dir.Kurbanlık Koç Min. 12 ve 16 kg koli içinde, 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı olacak şekilde parçalama yapılır. Sakatatlarda karaciğer, dalak ve yürek veteriner hekim kontrolünde gıda olarak tüketimi uygun ise koli içinde yer alır.

3-KURBAN BÜYÜKBAŞ 1/7 HİSSE MİN. 21 KG büyükbaş karkaslarımız kemiklerinden ayrılır ve 7 eşit hisse olacak şekilde bölünür.

Tüm sakatatlar (akciğer, karaciğer, işkembe, dalak, billur, böbrek, kuyruk, yürek, kelle, deri, bağırsak, paça, yağlar, kemikler)adınıza hayır kurumuna bağışlanır, bağış makbuzu koli içinde size ulaştırılır.Kurban kolimizin içinde;Kurban ve kırmızı et için bilgilendirme kitapçığı, deri ve sakatatların hayır kurumuna bağışlandığını gösterir bağış makbuzu, sürpriz indirim çeki, buzdolabı poşeti ve bir çift eldiven bulunmaktadır.Kurban satışında diğer kampanya, promosyon ve indirimler geçerli değildir.Hizmetimiz ve dağıtım kapasitemiz belirli sayıda kurban ile sınırlıdır.Değişiklik taleplerinizi;17Ağustos2018 Cuma günü, mesai bitimine kadar 4441044 numaralı çağrı merkezimizden gerçekleştirebilirsiniz.Taksit ve banka bilgileri;Migros Sanal Market’ten Kredi kartıyla yapılan ödemelerde: Money Bonus,  Garanti Bonus,  Miles&Smiles,  AMEX,  Maximum(İş Bankası),  World(Yapı Kredi, TEB) için 9 taksit seçeneği bulunmaktadır. World özellikli Albaraka,  Vakıfbank,  Paraf,  Ziraat Maximum,  Halkbank ve Finansbank kredi kartlarına sanalmarket.com.tr’de taksit yapılmamaktadır.

CarrefourSA kurbanlık fiyatları ne kadar?

Yorumlar