Canlı yayındaki rezalete Bakanlık el koydu

Müge Anlı'nın Tatlı Sert adındaki programında bir süredir devam eden Birgül Memiş'in çocuğunun velayetini alma uğraşı sırasında yaşanan rezillikler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık, Birgül Memiş'in çocuğunu koruma altına aldı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayındaki rezalete Bakanlık el koydu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Birgül Memiş isimli bir kadının 4 yaşındaki çocuğunun eski eşinden olmadığını ve velayeti almak istemesi sonucu, eski eşe yapılan DNA testinin sonucu canlı yayında açıklandı. Çocuğun eski eşe ait olmadığı belli oldu yayın esnasında Birgül Memişe fiziksel şiddet uğrayan Faruk Aydın yinede çocuğunu istediğini söyledi. Canlı yayında yaşanan rezilliklere Bakanlık göz yummadı ve çocuğu koruma altına aldı.

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılarak 4 yaşındaki oğlunun eski eşi Faruk Aydın'dan değil sevgilisinden olduğunu söyleyen Birgül Memiş'in çocuğuna DNA testi yapıldı. Müge Anlı, baba ile oğlundan DNA testi için örnek aldırdı ve sonuçları canlı yayında hiç bir gizlilik gözetilmeden paylaşıldı. Çocuğun kendisinden olmadığını öğrenen Faruk Aydın, canlı yayında eski eşi Birgül Memiş'e saldırdı.

Öte yandan DNA testiyle Türkiye'nin gündemine oturan 4 yaşındaki çocuğun kişisel haklarının bir canlı yayında ihlal edilmesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Küçük çocuk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.

Yorumlar