Canevim 9 Eylül 2019 Son Bölüm Full Canlı İzle - Tek Parça

Canevim 14. Bölüm 9 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Canevim son bölüm izleyenler Taylan'ın şeytanı aratmayan oyunlarını hayretler içerisinde seyrediyor. Taylan, yaptığı oyunlar sonucunda Ceylan ve Ömer'i ayırmayı başarıyor, hatta Ceylan'ın hayatına da sızmayı başarıyor.

Google Haberlere Abone ol
Canevim 9 Eylül 2019 Son Bölüm Full Canlı İzle - Tek Parça

Canevim 14. Bölüm 9 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle ATV ekranlarında bir kez daha sevenleriyle buluşuyor. Kötü adam Taylan, Canevim son bölüm izleyicilerini çileden çıkaran oyunlarıyla istediklerini tek tek başarıyor. Birbirine aşık iki insanın hayatını alt üst eden Taylan, bütün kötülüklerin kaynağı kendisi değilmiş gibi Ceylan'ın hayatına yılan gibi sızmaya devam ediyor. 

CANEVİM 14. BÖLÜM FULL CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Canevim son bölüm izleyenler Taylan'ın yeni oyunlarına tanıklık edecekler. Ceylan, mahalleden arkadaşı olan bir çiftin nikahına katılmak ister. Ancak gecede sürpriz üstüne sürpizler çıkar karşısına. Düğün esnasında Ömer'in yeniden Ceylan'a yaklaşması Taylan'ı bir kez daha rahatsız edecektir.

Taylan'ın şu ana kadar oyunlarına alet ettiği yabancı uyruklu kadın ise artık her şeyi anlatmaya karar verir; ancak bu öyle çok da kolay olmayacak. Kadının akrabası olduğunu belirterek ortaya çıkan Nevra isimli kadın ise, Taylan'ı bayağı zor durumda bırakacak. Kadın, bildiği her şeyi Ceylan'a anlatmakla Taylan'ı tehdit eder. Taylan ise buna müsaade etmeyeceğini söyler.

Öte yandan, Ceylan'ın ailesinde de işler ters gitmeye devam ediyor. Evine dönen ablasının başındaki belalar hala açıklığa kavuşmuş değil.

CANEVİM 11. BÖLÜM

Taylan'ın paralı adamları üzerinden kurduğu planlar tıkır tıkır işliyor. Ceylan, Ömer'in gerçekten de yabancı uyruklu kadınlarla yatıp kalktığını düşünerek ona yüz çeviriyor. Ancak, buna rağmen her şeyi ispatlamaya çalışan Ömer, Ceylan'dan bir an olsun vazgeçmiyor. İkilinin arasına giren bu soğukluktan faydalanmaya çalışan Taylan ise boş durmuyor. Ceylan'ı kendine çekerek Ömer'den koparmak için daha da ileri gidiyor.

Taylan, Ceylan'ın peşini bırakmayarak oynadığı oyanlar devam ederken, Ceylan, Ömer'den vazgeçmemek için her şeyini ortaya koyar.

Maraz Ömer ile Ceylan evlilik hazırlakları yaparken, Zengin iş adamı Taylan, hayatlarına kara kabus gibi çöker. Ceylan, çalışmak için iş bulduğu villada, Taylan isimli iş adamının ağına düşer. Ceylan'a zorla sahip olmaya çalışan Taylan, istediği cevabı alamayınca hırçınlaşır.

Ceylan ise sert tepki göstererek komşusunun bulduğu işi bırakarak villayı terk eder.

CANEVİM İLK BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

İddialı yapımlarıyla 2018 ve 2019 yılına damgasını vuran Atv yepyeni bir dizi ile daha seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk tanıtımları yayınlanmaya başlanan dizinin adı ise Canevim'dir.

Canevim dizisinin tanıtımları "aile" kavramını öne çıkararak yaşlı genç herkese hitap edeceği sinyalini verdi. 

Dizinin oyuncu kadrosu da son derece dikkat çekici bulunuyor.

Türkiye'nin Yabancı Damat dizisinden tanımaya başladığı Özgür Çevik'in de başrollerinde oynadığı dizi iddialı bir şekilde ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

CANEVİM DİZİSİNİN KONUSU

Dizi kendi halinde yaşayan, sıradan insanların hayatını ve şımarık zengin çocuğunun onların başına bela oluşunu konu alıyor.

Maraz Ömer ve Ceylan'ın saf, temiz ve menfaatlerden uzak aşkını anlatan dizide, onların hayatına kasteden zengin çocuğu Taylan Tanay'ı anlatıyor.

Maraz Ömer, genç yakışıklı, zeki ve aynı zamanda ahlaklı bir gençtir. 

Ömer, kendisi gibi sıradan bir vatandaş olan Ceylan'a aşık olur.

Ceylan, ekmek parasını kazanmak için zengin muhitte temizlik işlerine gider. 

Burada zengin ve şımarık bir gencin tacizine uğrar. 

Canevim 1. Bölüm fragmanı yayınlandı, peki dizinin konusu nedir?

Hikayenin dramatik kısımları ise buradan başlıyor. 

CANEVİM DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin yapımcılığını Komliba film üstleniyor. Ata Türkoğlu tarafından yapılan dizinin yönetmeni ise Adnan Güler'dir.

Canevim dizisinin senaristleri: Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can.

Kadın Başrol Oyuncusu: Biran Damla Yılmaz.

Canevim dizisinin oyuncuları: 

Araz Aydın (Maraz Ömer)

Biran Damla Yılmaz (Ceylan)

Ömrüm Nur Çamçakallı (Minik Ayşe)

Burcu Tuna (Elvan)

Zuhal Gencer Erkaya (Günnur)

Nihan Büyükağaç (Feryal Tanbay)

Simge Selçuk (Melis Korkmaz)

Bedia Ener (Hacı Anne)

Münire Apaydın (Aytül)

Özgür Çevik (Taylan Tanbay)

Canevim 1. Bölüm Fragmanı

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

ESMA Bu film cokkk güzeldir aslında harika
Hale Caneroğlu Her diziye br psikopat koyarak Reyting hesabı yapılıyor ve ne yazıkki bunlar seyrediliyor Dizilerdeki konularında çk kalitesiz, ne kadar sürecek böyle bit yenilik yapın