Camdaki Kız kimin hikayesi, hikayede anlatılanlar gerçek hayatta kim?

Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, hangi eserden uyarlama veya kimin kitabından uyarlama bir hikayedir. Camdaki Kız, son dönemlerde popüler olan psikolojik romanlardan uyarlama bir dizidir. Dizideki hikaye ise ilginç bir hayat hikayesini konu alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız kimin hikayesi, hikayede anlatılanlar?

Camdaki Kız kimin hikayesi, hikayede anlatılanlar gerçek hayatta kim, Nalan'ın sırrı nedir? Gerçek hikaye duyanlara şok yaşatıyor. Hikayesi gerçek mi veya hangi eserden yani kimin kitabından uyarlandı soruları dizinin başlamasıyla birlikte sorulmaya başlandı. Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, sırrı nedir?

CAMDAKİ KIZ KİMİN HAYATI?

Kanal D ekranlarında iddialı bir yapım olan Camdaki Kız dizisinin konusu izleyiciyi derinden etkileyecek. Camdaki Kız romanının ana kahramanı Nalan'dır ve Nalan çocukluğu ve genç kızlığında sefalet çekmeyen ve sonrasında da zengin bir aileye gelin olarak giden bir karakterdir.

Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, sırrı nedir?
Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, sırrı nedir?

 

Ancak bunca bolluğun ve bereketin içerisinde yüzü hiçbir zaman gülmez. Çünkü ailesi tarafından sevgi görmemiştir. Kocası tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalır. Bunun üzerine çocuğunu da daha doğmadan kaybedince Nalan, iyice kendi içine kapanan ve her şeyden elini ayağını çeken bir karaktere dönüşür. Ta ki karşısına Hayri çıkana dek...

Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlamadır ve kitap tanıtımında; ''Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz. Nalan, yaşadığı bunalımlar nedeniyle gittiği klinikte, doktoru ile birlikte arayacak ve geçmişi ile ilgili bilinmeyen detayların da sırları böylece aralanacaktır.'' ifadeleri yer almaktadır.

Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlamadır. Camdaki Kız kitabında gerçek hayat hikayesi anlatılmaktadır. Bir psikiyatrist olan Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarından deneyimlediği yaşamlara yer verdiği romanlarını okuyucu ile buluşturmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Camdaki Kız kitabı da hikayesiyle, sizi alıp derin düşüncelere daldıracak türden bir roman. Çocuklukta yaşanılan her bir olayın, geleceğimizde ne gibi izler bırakacağını mükemmel bir dil ile anlatan usta yazar, engin bilgi ve tecrübelerini bizler ile paylaşıyor. Siz de sevginin gücünün, hayatta hep başka kapıları aralayabileceğini düşünüyor ve kaderinizi yeni baştan yazmak istiyorsanız, baş ucu kitabı niteliğindeki bu esere mutlaka sahip olmalısınız.

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur.

Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, sırrı nedir?
Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, sırrı nedir?

 

Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız romanında konu alınan hikayeyi canlandıran isimler ise Kırmızı Oda dizisindeki iki karakteri canlandıran oyunculardır.

Can ile Boncuk ikilisi Kırmızı Oda dizisinde çok dikkat çekmişti. 

Bunu da fırsat bilen yapımcılar ikiliyi Camdaki Kız dizisinde bir araya getirdi. 

Camdaki Kız'ın gerçek hikayesi tam bir faciadır. Kız, aslında bir tecavüz olayı sonucu dünyaya gelmiş. Ancak bunu bilmiyor. Hadi tecavüz olayları ve doğan bebekleri nadiren de olsa duyduğumuz için pek şaşırmayız; ancak Camdaki Kız'ın hikayesi ise hepsinden çok farklı.

Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, sırrı nedir?
Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir, gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye mi, sırrı nedir?

 

O aslında dayısının kızıdır. Yani, annesinin erkek kardeşi tarafından tecavüze uğraması sonucu Nalan dünyaya gelmiş. O doğduktan sonra da annesi hayatını kaybetmiş. Camdak kız, annaannesi ile dedesini gerçek anne ve babaları olarak biliyor; tabii ki belli bir yaşa kadar. Gerçeği öğrendikten sonra ise hayatı kararıyor. 

CAMDAKİ KIZIN ANNESİ NEDEN BÖYLE DAVRANIYOR

Camdaki Kız'ın annesinin neden böyle davrandığını seyirci merak ediyor. İşte yukarıda anlattığımız tecavüz olayından sonra anneannenin de hayatı zindana dönüyor. Psikolojisi bozuluyor, torununu yani tecavüz sonucu doğmuş torununu dünyanın kötülüklerinden korumaya adamış kendini. Kızını koruyamadığını düşünerek suçluluk psikolojisi yaşamaktadır. Bu suçluluk psikolojisini gidermek için ise Nalan'ı koruma altına almaya çalışmaktadır.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, başrollerini; Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Camdaki Kız sürükleyici hikayesiyle izleyici tarafından merak ediliyor. Peki ama Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kim?

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ NALAN (BURCU BİRİCİK) KİMDİR?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da dünyaya gelmiştir. Burcu Biricik, lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Son olarak Kırmızı Oda’da Boncuk’a hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

CAMDAKİ KIZ FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991'de Rize'de doğmuştur. O Ses Türkiye yarışmasında katılan "Gidene" şarkısıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artıran Şerifoğlu, Tekirdağ Çorlu'da Tekstil Mühendisliği mezunudur.

Ajda Pekkan'ın sesi ile dikkatini çekti. Uzun süre Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan Feyyaz'ın "Gidene" adlı ilk single'ına çektiği klip, YouTube'da 1 milyon izlenme sayısına ulaştı.

 

Yorumlar