Çağla ile Yeni Bir Gün 14 Nisan 2020 Salı FOX TV Canlı Yayın

Çağla İle Yeni Bir Gün 14 Nisan 2020 Salı günü itibariyle yeni konular ve yeni misafirleriyle ekranlara geliyor. Sağlıklı hayat konularında önemli bilgilerin verildiği program ilgiyle takip ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağla ile Yeni Bir Gün FOX TV Canlı İzle

Çağla ile Yeni Bir Gün 14 Nisan 2020 Salı yayınında neler yapıldı, neler konuşuldu? Program, 14 Nisan 2020 Salı günü FOX TV ekranlarında Saat 10.00 itibariyle yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Koronavirüs salgını ile ilgili uzman konukları ağırlayan Çağla Şıkel yine çok önemli bilgilere yer verdi.

18 Şubat Salı; Doğan Cüceloğlu eş ilişkileri, empati, ölüm ve anlaşılma gibi konularda akıcı üslubu ile izleyicileri bilgilendirdi. Ayrıca Dr. Şule Çağlayan Sözen bahar alerjisi, polen alerjisi gibi konularda nasıl önlemler alınmalı, sebepleri nelerdir gibi konularda Çağla ile Yeni Bir Gün izleyicilerini aydınlattı.

23 Ocak Perşembe; Çağla ile Yeni Bir Gün programının bugünkü etabında Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Ziya Mocan, tiroid ile obezite arasındaki bağlantı konusunda bilgiler verdi. Prof. Mocan, selenyum içeren besinleri anlatarak faydalarını sıraladı. Prof. Dr. Canan Karatay da bugünkü programa katıldı. Karatay, tavuk döner konusunda önemli uyarılarda bulundu, sirkenin faydalarını sıraladı.

Çağla Şikel'in bugünkü programında Dr. Gürkan Kubilay, kilo verme yöntemleriyle ilgili önemli tüyolar verdi. Kubilay, 42 kilo veren Feride Bengisu'nun beslenme programıyla ilgili de bilgi verdi.

Çağla ile Yeni Bir Gün programının perşembe günkü etabında Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu sağlık konularında önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Yörükoğlu, şeker kullanımıyla ilgili bir soru üzerine, şekerin damarlarda kanser nedeni olduğunu savundu. Öte yandan aşır sıcak suyla duş almanın da zararlı olduğunu bir soru üzerine açıkladı. Çağla Şikel'in sunuculuğunu yaptığı programın bugünkü etabına hepsi birbirinden değerli konuklar ağırlıyor. Programa konuk olan sağlık uzmanlarına, sosyal medyadan gelen sorular sorular soruluyor, cevapları izleyiciyle paylaşılıyor.

Çağla İle Yeni Bir Gün'e dün misafir olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu insan ömrüne dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Müftüoğlu, eşi ölen erkeklerin daha fazla yaşamadığını, ancak eşi ölen kadınların uzun süre hayatta kaldığını söyledi. Çağla İle Yeni Bir Gün 18 Aralık 2019 Çarşamba yine seyircilere faydalı bilgilerle dolu olacak.

Çağla ile Yeni Bir Gün programında Yemekten önce tarçınlı su içmenin faydaları da konuşuldu. Küçük bir tüyo tarçın midenin boşalmasını geciktirip uzun süre tok durmayı sağlıyor. Çağla ile Yeni Bir gün izleyin.

 

Yorumlar