Bütün Türkiye'yi kandırdılar, hala görevdeymiş

İSMEK çalışana kadınlara hakaret ettiği için tepkilere neden olan İBB Özel Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin görevden alındığı belirtilmişti. Ancak Şişli'nin hala İBB'de daire başkanı olarak maaş almaya devam ettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bütün Türkiye'yi kandırdılar, hala görevdeymiş

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin bütün Türkiye'yi kandırdığı ortaya çıktı. 

İSMEK'in kadın çalışanlarını aşağılayarak onlara hakaret eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin istifa ettiği açıklanmıştı. İBB tarafından kamuoyuna yapılan bu açıklama inandırıcı bulunmamıştı. Ancak gelinen noktada İBB yönetiminin kamuoyuna yalan söylediği ortaya çıktı.

Çünkü, İSMEK'teki kadınları aşağılayan ve ardından hakkında dava açılan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli hala İBB'de daire başkanı olarak çalışıyor ve milletin parasıyla maaş almaya devam ediyor.

Meltem Şişli'nin İBB'de çalışmaya devam ettiğinin ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada İBB'ye yönelik tepkiler sert bir şekilde artmaya başladı.

Birçok kişi, vatandaşa yalan söylemekle suçlanan İBB yönetiminden açıklama beklediğini belirterek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Meltem Şişli, İBB yönetiminin CHP'ye geçmesinden sonra belediyenin alt kuruluşlarında çalışan ve AK Parti döneminde işe alınan çalışanlara hakaret etmekle suçlanıyordu. Şişli'nin bir İSMEK merkezini ziyareti esnasında İSMEK'in kadın öğretmenlere yönelik, "Sıcakta başörtüsü takmaları nedeniyle koktukları"nı ileri sürerek hakaretlerde bulunmuştu. Aynı ismin kadın çalışanlara ayrıca, "Aranızda bekar var mı?" şeklinde sorular sorduğu sonrasında da, "Bu bekarları itfaiyecilerle buluşturun" şeklinde ifadeler kullandığı belirtilmişti.

Şişli'nin yaptığı bu hakaretlerin ortaya çıkmasından sonra kamuoyunda büyük bir infial oluşmuştu. Tepkiler üzerine İBB yönetimi Şişli'nin istifa ettiğini açıklamıştı. Şişli daha sonra mahkemeye çıkmış, ancak hakkında henüz bir karar verilmemişti. 

Yorumlar

Arsız adamlar ayaklı yalan makinası jeton at yalan söylesin