Burhan Kuzu'dan Güniz Akkuş açıklaması

Burhan Kuzu, eski polis memuru Güniz Akkuş ile ortaya çıkan resimleriyle alakalı açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Burhan Kuzu'dan Güniz Akkuş açıklaması

Eski Milletvekili Burhan Kuzu, "Hanım Ağa" lakaplı Güniz Akku ile birlikte çekildikleri fotoğrafların ortaya çıkması sonrasında açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde Sedat Peker'i tehdit ettiği için gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Güniz Akkuş isimli eski polis memuru uzun süre gündemde kalmıştı. Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Akkuş'un Burhan Kuzu tarafından TBMM'de ağırlandığı ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kuzu, Akkuş'un milletvekili aday adayı olduğu için kendisini ziyarete geldiğini, fotoğraf çektirirken GBT kontrolü yapacak halinin olmadığını söyledi. 

Burhan Kuzu’nun kendisini ‘Hanım Ağa’ olarak tanıtan ve son dönemde Sedat Peker’i tehdit ettiği gerekçesiyle kısa bir süre gözaltına alınan Güniz Akkuş’u Meclis’te Anayasa Komisyonu Başkanlığı yaptığı dönemde makamında ağırladığı ortaya çıkmasından sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Burhan Kuzu yaptığı açıklamada, "Güniz Akkuş, AK Parti’den 3 dönem milletvekili aday adayı olmuştur. Bu nedenle Anayasa Komisyonu Başkanı olduğum dönemde beni ziyaret etmiştir. Ben popüler bir siyasetçiyim. Binlerce fotoğraf çektirdiğim insan vardır.Fotoğraf çektirdiğim kişinin GBT’sine bakacak değilim." açıklamasında bulundu. 

 

Yorumlar

nereden tutsan elde kalılyor bu akp elazığ milletvekili kim dersin eski mafya ile ilişkileri olan mehmet ağarın oğlu.nereden nereye