Güniz Akkuş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Sedat Peker'i tehdit ederek ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Güniz Akkuş kimdir, nerelidir, kaç yaşında, asıl mesleği nedir? Hanımağa lakabıyla bilinen Güniz Akkuş'un yayınladığı tehdit videosu uzun süre konuşulmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Güniz Akkuş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i yayınladığı video ile tehdit ederek hakaretlerde bulunan Güniz Akkuş merak konusu oldu. Hanımağa lakabıyla bilinen Akkuş, Peker'e yönelik sert ifadeler kullanarak, yer altı dünyasının jargonuyla sesleniyor. Peki, Güniz Akkuş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, evli mi bekar mı, ne iş yapar, arkasında kim var? 

Güniz Akkuş, Almanya'da dünyaya gelmiş aslen Antalyalı olduğu tahmin edilen, polislik mesleğinden ihraç edilmiş ve sonrasında yer altı dünyasına meyil etmiş bir kişi olarak biliniyor. İddialara göre Almanya'da dünyaya gelen Akkuş'un ailesi, kızlarının Avrupa'da yaşamasını istemedi ve memleketleri Antalya'ya döndü. Akkuş, burada polislik meslek okuluna kayıt oldu. Daha sonra da Yunus polisi olarak göreve başladı.

Sonrasında ise narkotik şubeye hızlı bir geçiş yaptı. Ancak başına buyruk ve kural tanımaz kişiliği Emniyet teşkilatı içinde sık sık sorun olmaya başladı. Amirleriyle yaşadığı problemler giderek başına iş açar oldu. Son olarak amiriyle yaşadığı sorun nedeniyle Kilis'e sürgün gönderildi. Ancak sürgün sonrası da amirlerine yönelik tehdit ve hakaret eylemlerinden dolayı bu kez polislik mesleğinden tamamen ihraç edildi. 

İşte çok biyografisi ve hayatı çok merak edilen Güniz Akkuş hakkında kamuoyunda bilinenlerden bazıları: 

Güniz Akkuş Almanya'da dünyaya geldi. 

Memleketi Antalya olarak biliniyor ancak aslen nereli olduğu bilinmiyor. 

İzmir'deki Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun oldu. 2000 yılında Yunus Timi'nde göreve başladı.

Daha sonra Narkotik Şube Müdürlüğü’ne atandı.

İddiaya göre daha öncesinde de Sigmund Freud Üniversitesi Kalite Mühendisliği'nden mezun oldu.

Polislik yaptığı dönem sonrasında aynı zamanda üç dönem milletvekili adayı oldu ancak milletvekili olamadı.

HARAÇ ÇETESİ KURDU

İddiaya göre Güniz Akkuş, polislik mesleğinden edindiği yetenekleri, ihraç sonrasında kötü yollarda kullanmaya başladı. İstanbul'a gelerek yer altı dünyasında eğlence mekanlarını haraca bağladı. Kurduğu haraç çetesiyle birçok mekandan haraç almaya başladı. 

Haraç alırken bir kişiyi yaralamaktan 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Dahliye olduktan sonra ise Umre'ye giderek, "Her şeye tövbe ettim" şeklinde mesajlar paylaşmıştı. 

Evli mi bekar mı olduğu da henüz belli olmayan Güniz Akkuş'un adı son olarak Sedat Peker'i tehdit ettiği videoyla gündeme geldi. 

SEDAT PEKER: ÖLDÜRÜP ÜZERİME ATACAKLAR

Öte yandan Güzin Akkuş'un tehditleriyle alakalı bir açıklama yapan Sedat Peker, Güzin Akkuş ve başka isimlerin birileri tarafından kullanıldığını, öldürülüp suçun kendisine atılacağını belirterek savcılıklara çağrıda bulundu. Peker, avukatlarının bu konu hakkında başvurularda bulunduğunu ileri sürdü.

Yorumlar