Burcu Sedef kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği nedir?

Burcu Sedef kimdir? Ne iş yapıyor, mesleği nedir, kaç yaşındadır? İşte Burcu Sedef hakkında merak ettiğiniz bilgilerden bazıları. Moda dünyası için yaptığı tasarımları, projeleri ve desenleriyle ön plana çıkan Sedef, son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle de moda programlarında.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Sedef kimdir?

Burcu Sedef kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları modayla ilgilenenlerin genellikle sorduğu bir sorudur. Moda dünyasını yakıntan takip edenler bu isme aşina olabilirler. Ancak moda ile yeni yeni ilgilenenler ise ismi de yeni duyuyor olabilir. Yaptığı tasarımlar, özel kreasyonlar ve moda dünyasına getirdiği yenilikle bilinen Burcu Sedef, son günlerde Doya Doya Moda gibi yarışmalar vasıtasıyla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Hal böyle olunca da modaseverler Burcu Sedef'i daha yakından tanımak istiyor, biyografisini veya özgeçmişini merak ediyor. Bizler de sizler için Sedef'in özgeçmişini araştırdık.

Demet Akalın, Seray Sever, Buket Güler gibi ünlü isimlerin ekrana çıkarken giydikleri kıyafetlerin birçoğu Burcu Sedef'in imzasını taşıyor. Peki, Burcu Sedef kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Burcu Sedef hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Burcu Sedef ismi daha çok moda dünyasını yakından takip edenler duymuştur. 

Burcu Sedef kimdir
Burcu Sedef

İstanbul'un sosyete ve moda dünyasının yakından tanıdığı Burcu Sedef, İstanbul Beşiktaş'ta moda sektöründe faaliyet gösteren bir iş kadını ve modelisttir.  

Burcu Sedef kimdir
Burcu Sedef 

 

Kendi adında markası markası bulunan Burcu Sedef, tasarımlarını yaptığı ürünleri ünlü isimlere pazarlamaktadır. 

Burcu Sedef kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Burcu Sedef imzasıyla Seray Sever'in giydiği bir kıyafet

Burcu Sedef'in kendi adını taşıyan markasının yine aynı isimli bir de internet sitesi bulunuyor. 

Burcu Sedef kimdir sorusuna daha fazla bilgi olabilecek araştırmalarımız devam ediyor.

Burcu Sedef kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Burcu Sedef imzasıyla Seray Sever kombinasyonu

 

Burcu Sedef, Buket Güler gibi ünlü isimlere de özel kombinasyonlar yapan bir isimdir. Buket Güler'in giydiği yeşil ceket de yine Burcu Sedef'in mimarisinin eseridir.

İşte o ceket:

Burcu Sedef kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Buket Güler ceketi

 


Yorumlar