Doya Doya Moda erkek yarışmacılar kim, boy, kilo kaç?

Doya Doya Moda yarışmasının erkek yarışmacıları kim, biyografileri seyirci tarafından merak ediliyor. İşte Doya Doya Moda Erkek yarışmacıları özgeçmiş ve biyografileri:

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda erkek yarışmacıları kim?

Doya Doya Moda erkek yarışmacıları yeni sezonda programa renk katarken; erkek yarışmacıların kim, nereli, kaç yaşında oldukları merak ediliyor. İşte Doya Doya Moda erkek yarışmacıları biyografileri, boy, kilo ve bedenleri: 

ERHAN SAFFAR KİMDİR

Doya Doya Moda yarışmasına konuk olan Erhan Saffar manken ve erkek modellik yapmaktadır. Uğurkan Erez'in de defilelerinde yer alan bir isim olarak dikkat çekmektedir. Giyim markalarında modellik yapan Erhan Saffar, Ayşegül ile yaşadığı tartışmalarla dikkat çekmiştir. Erhan Saffar, Uğurkan Erez'in eski mankenlerindendir. 2012 yılında Fashion Week de yer almıştır. Pırlantacılık sektöründen gelmektedir, Kapalıçarşı'da çalışmaktadır.

Erhan Saffar

 

Hindistan'da modellik yaptığı sırada hastalık sebebiyle ara vermiştir. 30 yaşındadır. Yarışmaya ilk katıldığı bölümde ''12 tane ameliyat geçirdim, zor oldu ama pes etmedim. Burcum Balık'tır.'' dedi.  

MEHMET GÜNEŞ KİMDİR?

Mehmet Güneş 33 yaşındadır, Şanlıurfalıdır. İstanbul'da yaşayan Mehmet Güneş Turizmcidir.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş

 

Mehmet Güneş, ''19 kardeşim, modayla ilgili iddialıyım. Kardeşlerimi, arkadaşlarımı ben giydirmekteyim, programı çok seviyorum.'' dedi. Daha önce de ekran projelerinde yer alan Mehmet Güneş, evlilik programlarıyla tanınıyor.

BATICAN KARALAR KİMDİR?

Doya Doya Moda jüri üyesi Uğurkan Erez’in de yakından tanıdığı Batıcan Karalar, erkek model, mankendir.

Batıcan Karalar

 

Erkek takım elbise ve giyim mankenliği yapan Batıcan Karalar, ayrıca defilelere de katılmaktadır. Raşit Bağzıbağlı, Uğurkan Erez ve Atıl Kutoğlu gibi ünlü modacılarla çalışan Batıcan Karalar, Instagram hesabından çalıştığı markaların çekimlerini paylaşıyor.

ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR?

1992 Kars doğumlu, Ankara'da iş insanı olan ve yaşayan Adnan Kızıltaş, aslen İranlı. Doya Doya Moda'ya katılma sebebini kadınların ön plânda olduğu modada erkeklerin de varlığını kanıtlamak olduğunu ifade etti.

Bütün erkek yarışmacıların kendilerini tanıttığı ilk bölüm şöyle:

 

Yorumlar