Buket Güler kimdir, kiminle evlendi? Buket Güler kaç yaşında, nereli?

Buket Güler kimdir, evli mi, eşi kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir, sorularını yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Buket Güler kimdir? Buket Güler evli mi, eşi kimdir, kaç yaşında? Güler, şu anda Halk TV'de öğle vaktinde "Haber Masası" isimli programı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Buket Güler kimdir, kiminle evlendi, nereli?

Buket Güler'i izleyen seyirciler onun hakkında kimdir, evli mi, eşi kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir gibi sorular soruyor. Soruların cevabı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Buket Güler kimdir, kiminle evlendi? Buket Güler kaç yaşında, nereli? İşte soruların detaylı cevapları:

BUKET GÜLER KİMDİR, KİMİNLE EVLİ?

Halk TV'nin tanınmış spikeri Buket Güler, Emrah Ozan ile dünyaevine girdi. Güler, bu mutlu haberi sosyal medya üzerinden paylaştı. Buket Güler ve Emrah Ozan'ın evliliği, sosyal medyada yapılan bir paylaşımla kamuoyuna duyuruldu. Güler, düğününe dair duygularını, “Dünyanın en güzel gelinliğini giydim ben dün. İlmek ilmek, boncuk boncuk annem işledi, dikti. Ben de aşk içinde aşkla giydim. Annemmm, Canım…” şeklinde ifade etti. Bu özel gün, Güler'in ailesi ve yakınları tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Buket güler kiminle evli
Buket Güler

 

BUKET GÜLER KİMDİR?

1983 yılında Ankara'da doğan Buket Güler, aslen Çorumludur. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Meslek hayatına 2002 yılında Hürriyet gazetesinin Ankara bürosunda muhabir olarak başlayan Güler, medya sektöründe pek çok önemli adım attı. Tempo dergisinde özel haberler ve röportajlar yaparak tecrübesini artırdı.

2009 yılında TRT Türk kanalının ekran yüzü olarak tanınmaya başlayan Buket Güler, 7 yıl boyunca bu görevini sürdürdü. 2016 yılında Habertürk TV'ye transfer olan Güler, haber bültenleri sunmasının yanı sıra tartışma programlarında da moderatörlük yaptı. CNN Türk'e 2018 yılında geçiş yaparak ana haber bültenini sunan Güler, 2020 yılında kısa süreli yayın hayatı olan Olay TV'de sunuculuk yaptı. Haber Global TV ile 2021 yılında anlaşan Güler, burada sabah haberlerini sundu ve akşam kuşağında tartışma programlarına katıldı. Son olarak Halk TV ile anlaşma sağlayan Güler, burada kariyerine devam etmektedir.

Buket Güler Evli mi
Sunucu Buket Güler

 

2018 yılında CNN Türk kanalına geçen Buket Güler, halen bu kanalda çalışmalarını sürdürmektedir. Buket Güler iyi derecede ingilizce konuşan başarılı sunucunun ileride haberlere konu olan insanların konuşulmamış hikayelerini yazmak gibi bir düşüncesi bulunmaktadır.

Buket Güler kimdir
Buket Güler

 

Güler, sunduğu haberlerde teğet geçtiği insanların hikayelerini kaleme alıyor. Bir gün televizyon ekranından izlenen, haberlere konu olan o kişilerin hikayelerinin, hayallerinin duyulması için yazılarını kitaplaştırmayı hayal ediyor.

GÖZYAŞLARINI TUTUMAMIŞTI

CNN Türk Spikeri Buket Güler son olarak koronavirüs ile mücadele eden doktorlardan birini konuk ettiği programında gözyaşlarını tutamadığı için gündem olmuştu. İşte Buket Güler'in gözyaşlarına hakim olamadığı o anlar:

 

Yorumlar

Kenan Torlak Buket hanım kardeşimizi CNN'de takdirle ve zevkle neredeyse her gün izliyorum. Başarılarının devamını diliyorum.