Bugünkü gazete manşetleri 23 Nisan 2018

Türkiye'de 23 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 23 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı. Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Google Haberlere Abone ol
Bugünkü gazete manşetleri 23 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

CHP'nin İyi Parti'ye 15 milletvekili transferi gazetelerin bugünkü manşetlerinde öne çıkan konu oldu. 23 Nisan 2018 pazartesi günü yayınlanan ve gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle. İşte bugün yayınlanan gazetelerin manşetlerinde öne çıkardıkları konular: 

Akşam gazetesi, "100 yıllık partiyi iyi sattılar" manşetiyle çıkarak CHP'nin siyaset tarihine kara bir leke olarak geçen milletvekili transferine dikkat çekti. Gazete, Türkiye siyasetinde ikinci Güneş Moteli skandalı yaşandığını belirterek, CHP'nin kendi genel başkanının aday göstermeye cesaret edemediğini bu yolla Meral Akşener'i aday göstermeye hazırlandığını savundu. 

Birgün gazetesi, "İktidarın hamlesine on beş vekille yanıt" başlığıyla çıktı. Gazete, CHP'li vekillerin seçime katılabilsin diye İyi Parti'ye geçtiğini ileri sürdü. 

Cumhuriyet gazetesi, bugün tam sayfa Atatürk posteriyle çıktığı sayısında, "Yaşasın demokrasi yaşasın Meclis" başlığını kullandı.

Dünya Gazetesi, "Konut satışları erken uyarı sinyali veriyor" manşetiyle çıktı. Gazete, mart ayına göre konut satışlarında yaşanan düşüşün, acil ele alınması gereken bir sorun olduğuun yazdı.

Habertürk gazetesi, "İmar yarışı" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında, 15 milyon ihtilaflı yapıya yapı kayıt belgesi verileceğini yazdı. 

Hürriyet gazetesi de dünkü milletvekili transferini manşetine taşıyan gazeteler arasında yer aldı. "CHP'den İyi Parti'ye çifte garanti" manşetini atan gazete hem İyi Parti'nin seçime girmesi hem de Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olmasının garantilendiğini belirtti.

Milli Gazete, SP lideri Karamollaoğlu'nun yüzde 60 bir destek olduğu yönündeki sözlerini manşetine taşıdı. 

Milliyet gazetesi de milletvekili transferini manşetine taşıyarak, "İsitfa Taktiği" başlığını kullandı. 

Sabah gazetesi, "Türkiye yeni sisteme hazır" manşetiyle çıktı. Gazete, Ak Parti'nin 24 Haziran için yol haritasını netleştirdiğini, buna göre 10 milyon parti üyesinin "Türkiye yeni sisteme hazır" sloganıyla alanlara ineceğini yazdı. 

Sözcü gazetesi, "İttifaka sürpriz gol" manşeti ile CHP ile İyi Parti arasındaki kirli pazarlığını haberleştirdi. Sözcü de CHP'nin İyi Parti'nin bu şekilde seçime girmesinin sağlandığını ileri sürdü. 

Star gazetesi, "CHP hülle ipine sarıldı" manşetiyle çıktı. Gazete manşetteki "ipine" kelimesinde İyi Parti'ye göndermede bulundu. 

Yeni Şafak gazetesi, "Birinci Kurye: 15 vekil ver" manşetiyle çıktı. CHP ile İyi Parti'nin milletvekili tranferini haberleştiren gazete ilginç bir iddiada bulundu. Gazetenin iddiasına göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'ne danışma gereği bile duymadan 15 milletvekilini Meral Akşener'in başkanlığını yaptığı İyi Parti'ye verdi. 2014'te Cumhurbaşkanı adayını ABD yönetimine yakın işadamı Ali Rıza Bozkurt ile görüştükten sonra açıklayan Kılıçdaroğlu'nun 24 Haziran stratejisini de görüştüğü bir "kurye"den aldığı belirtiliyor.

Yorumlar