Bugün vaka sayısı kaç oldu 31 Aralık korona tablosu açıklandı

Türkiye'nin son 24 saatlik koronavirüs tablosu açıklandı

Google Haberlere Abone ol
2020 yılının son korona tablosu

Sağlık Bakanlığı koronavirüsün son 24 saatlik verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre 14 bin 380 yeni vaka tespit edilerken, 2 bin 219 yeni hasta tedaviye alındı. Hayatını kaybedenlerin sayısı ise uzun aradan sonra ilk kez düşüş gösterdi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 2.219 yeni hastamız var. Kayıplarımızın sayısındaki düşüşün kalıcı ve sürekli olmasını bekliyoruz. Ağır hasta sayımız 4.000’in altında indi. Planlı ve tedbirli hareket ederek, kısıtlamalara tam uyarak başarılı olacağız" dedi.

İşte 2020 yılının son koronavirüs tablosu:

Türkiye'de son 24 saat içinde tespit edilen koronavirüs vakası açıklandı.

İşte 30 Aralık 2020 korona tablosu:

Sağlık Bakanlığı son 24 saate ait korona verilerini açıkladı. 

İşte 29 Aralık koronavirüs tablosu:

Sağlık Bakanı Koca: Bugün tespit edilen 2.816 yeni hastamız var. Aktif vaka sayısı düşmeye devam ediyor. Elde ettiğimiz kazanımları muhafaza edebilmek ve salgınla mücadele edebilmek için tedbir ve kısıtlamalara tam uyum şart. Birlikte üstesinden geleceğiz.

 

Türkiye'de son 24 saat içinde yaşanan korona gelişmelerine ait tablo açıklandı. Yeni vaka sayısında önemli ölçüde düşüş görülürken ölü sayısı 254 olarak kayıtlara geçti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugünkü tabloyla ilgili olarak, "Bugün tespit edilen 2.806 hastamız var. Vaka ve hasta sayımız düşmeye devam ediyor. Temaslı sayısı ve test talebi de azalıyor. Tedbir ve kısıtlamaların etkisini yakında kayıplarımızda da görmeyi ümit ediyoruz. Mücadele sürekliliği başarıyı kalıcı kılacak." dedi.

İşte 27 Aralık 2020 korona tablosu:

26 ARALIK 2020 TABLOSU

Türkiye'de son ir günde 15 bin yeni vaka görülürken, 253 insan hayatını kaybetti. Öte yandan yeni hasta sayısı ise 3 bin olarak kayıtlara geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün tespit edilen 3.002 yeni hasta var. Vaka sayısı, aktif vaka sayısı ve hasta sayısı düşmeye devam ediyor. Ağır hasta sayımızdaki düşüş de devam ediyor. Bu güzel haberleri sürekli hale getirecek olan aşılama programı etkisini gösterene kadar mücadele." dedi. 

İşte 26 Aralık 2020 korona tablosu:

25 ARALIK 2020 TABLOSU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son 24 saate ait korona verilerini açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki il sağlık yöneticileri ve başhekimlerle bir araya geldi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'daki il sağlık yöneticileri ve başhekimlerle haftalık değerlendirmelerini yaptıklarını belirtti.

Paylaşımında, son hafta içinde İstanbul'da vaka sayısında önemli oranda düşüş kaydedildiğine dikkati çeken Koca, şunları kaydetti:

"Polikliniklerde yüzde 50'ye varan azalma oldu; bu durum hastane yatışlarına yüzde 35, yoğun bakımlara yüzde 30 olarak yansıdı. Sahada 1963 filyasyon ekibimiz temaslı taramasına devam ediyor. Sağlık kuruluşlarımız görevini aksatmadan yürütüyor. Gayretlerimiz sonuç veriyor. Duraksama, tereddüt, gevşeme yok. Hep birlikte kazanacağız."

İşte 25 Aralık korona tablosu:

24 ARALIK 2020 KORONA TABLOSU

Sağlık Bakanlığı Türkiye'de son bir gün içinde tespit edilen yeni vaka sayılarını açıkladı. 

Türkiye'de tespit edilen yeni vaka sayısı 18 bine düşerken, ölü sayısı ise 254'e indi.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 24 Aralık 2020 korona tablosu şöyle: 

23 Aralık 2020 tablosu:

Yorumlar