Breaking Bad yeni sezon olacak mı?

Breaking Bad yeni sezon beklentisi içerisinde olan dizinin hayranları merakla son haberleri irdeliyor. Bu konuyla ilgili en son açıklamalar dizinin başrol oyuncusu Bryan Cranston'dan gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Breaking Bad yeni sezon olacak mı?

Breakind Bad dizisinin yeni sezonu olacak mı, yeni bölümler çekilecek mi soruları dizinin hayranları tarafından bu aralar merakla soruluyor. Bu konudaki en ilgil açıklama dizinin yıldızından gelmişti. Peki, Breaking Bad yeni sezon olacak mı? 

2008'den 2013'e kadar yayınlanan ve tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen Breaking Bad, beş sezon boyunca seyircileri ekran başına kilitledi. Dizi sona erdikten sonra, başrol oyuncusu Bryan Cranston ve Jesse Pinkman karakterini canlandıran Aaron Paul, El Camino: Bir Breaking Bad Filmi ve Better Call Saul gibi yapımlarda tekrar bu rolleri üstlendiler. Cranston, geçmişte oyunculuktan emekli olacağına ve Walter White karakterine bir daha hayat vermeyeceğine dair açıklamalar yapmıştı. Ancak son röportajında, Vince Gilligan ile yeniden bu rolü canlandırma ihtimalinin üzerinde duruyor.

BRYAN CRANSTON'IN ROLÜNE BAKIŞ AÇISI

Cranston, AMC yapımı Breaking Bad dizisindeki son günlerini hatırlatarak, o anlar için duygusal bir veda olduğunu belirtiyor. Ancak El Camino ve Better Call Saul projeleriyle yeniden Walter White karakterine bürünmenin eğlenceli olduğunu ifade ediyor. Ayrıca bir Pop Corners reklamında da bu karakterle yer alarak, eski rolüne farklı bir pencereden bakma şansı bulduğunu anlatıyor.

TEKLİF GELİRSE HAYIR DEMEM MODUNDA

67 yaşındaki aktör, bir projenin gerçekleşmesi için Vince Gilligan'ın özel bir fikirle gelmesi gerektiğini vurguluyor. Ekonomik ihtiyaçlardan öte, yaratıcı bir motivasyonla hareket edileceğinin altını çiziyor. Eğer Gilligan, etkileyici bir senaryo ile gelirse, Cranston'ın bu projeye ilgi göstermesi mümkün.

Dizi, final bölümüyle tüm zamanların en iyi ve en tatmin edici dizi finallerinden biri olarak kabul ediliyor. Cranston'ın açıklamaları, Breaking Bad hayranlarını heyecanlandıran potansiyel bir gelişmeye işaret ediyor. Dizinin efsanevi karakteri Walter White'ın yeniden canlanıp canlanmayacağı, Gilligan'ın yaratıcılığına bağlı olarak belirsizliğini koruyor.

Cranston'un açıklamalarından da anlaşılacağı üzere, dizinin yapımcısı isterse yeni sezon çekilebilir; ancak bu konuda şu ana kadar herhangi bir sinyal veya mesaj gelmiş değil. Dolayısıyla dizinin yeni sezonunun en azından şimdilik olmayacağını söyleyebiliriz. Konuyla ilgil idizinin yapımcısı veya yıldızlarından herhangi bir açıklama olursa sizler için buraya taşımaya devam edeceğiz.

Yorumlar