Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim, isimleri nedir?

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları isimleri nedir, canlandırdıkları karakterler nelerdir? Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan'ın boşrollerinde oynadığı dizi yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Kemal, İnci, Ankaralı karakterlerini kimler canlandırıyor?

Google Haberlere Abone ol
Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim, isimleri nedir

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları isimleri nedir, hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? TRT 1'de yayınlandığı günden bu yana Kıbrıs mezalimini ekrana taşıyan dizide Kemal Dereli, İnci, Ankaralı gibi karakterleri canlandıran oyuncuların gerçek isimlerinin ne olduğu merak ediliyor. Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kim, isimleri nedir?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin başrolünde Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Serkan Çayoğlu gibi oyuncuları oynuyor: 

Yapımcılığını TMC Film ve Erol Avcı'nın üstlendiği dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci'yi Pelin Karahan, Türkiye'den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandırıyor.

Rum komutan Samson'u Tayanç Ayaydın, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ise Devrim Saltoğlu oynuyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün ve Bade Arazlı yer alıyor.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU KONUSU

"1963, Kıbrıs'ta Türkler ve Rumlar yan yana sorunsuzca yaşamaktadır. Adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir. Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer."


 

Yorumlar