Bir Şansım Olsa Enes kim, karakterleri gerçek mi?

Bir Şansım Olsa Enes kim, karakterleri gerçek mi, programda ekrana gelen kişiler oyuncu mu yoksa olayların bizzat yaşayan sıradan vatandaşlar mı? İşte Bir Şansım Olsa karakterleri gerçek mi değil mi konusunun detayları:

Google Haberlere Abone ol
Bir Şansım Olsa karakterleri gerçek mi?

Bir Şansım Olsa Enes kim, karakterleri gerçek mi, programda yer verilen isimler, oyuncu mu yoksa gerçek hayatın bizzat kendisi olan ve olayları yaşamış insanlar mı?

Show TV'de yayınlanan Bir Şansım Olsa programı, formatı ve konularıyla seyircinin dikkatini çekiyor.

Bir Şansım Olsa Enes kim, karakterleri gerçek mi?
Bu sahne Bir Şansım Olsa programının 53. Bölümü'nde yaşanan sahnelerdir. Buradaki kadın, kendisini seven Emre isimli bir beyin talepleriyle Ayşegül hanımla buluşmuş. Ancak, kadının evli olduğu ortaya çıkıyor. Sonrasında kadının kocası da olay yerine geliyor ve aksiyon dolu sahneler başlıyor. Aslında bu yaşananların hepsi birer kurgu.

 

Özellikle de işlenen konular, oyuncular ve sunucunun profesyonel tavırları programdaki karakterlerin gerçek mi yoksa oyuncu mu olduğunu sorduruyor. 

Bir Şansım Olsa programındaki karakterlerin tamamı oyuncudur. Birçoğu profesyonel oyuncudur. 

Ancak olaylar, senaryo ve kurgular gerçek hikayelerden esinlenerek düzenlenmiş. 

Programın en son bölümünde yani 53. Bölümünde yer verilen Enes ve Emre karakterleri de yine en çok merak edilen isimler oldu. 

Biri ailesine, diğeri ise sevdiği kadına kavuşmak istiyor. 

Ancak ikisinin de buluşma talepleri ya da onlarla buluşmak isteyenlerin talepleri ilginç şekilde cevap buluyor. 

Hatta Emre isimli karakterin buluşma talebi neredeyse bir faciayla sonuçlanıyor; seyirci bu sahneleri heyecanla, gerçekmiş gibi izliyor. Oysa bu sahnelerin tamamı birer kurgu. 

İşte programın en son fragmanında yer alan bazı sahneler:

Yorumlar