Bingöl Genç'te patlama ve çatışma

Bingöl'ün Genç ilçesinde meydana gelen patlamadan sonra çatışma yaşandı. Patlama, bomba yüklü araçla polis kontrol noktasına gerçekleştirildi. Eş zamanlı olarak kaymakamın evine de saldırı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Bingöl Genç'te patlama ve çatışma
Sonhaberler /Haber Merkezi

Bingöl'ün Genç ilçesinde meydana gelen patlamadan sonra çatışma yaşandı. İlçe merkezinde yaşanan patlamanın ardından şiddetli çatışmalar yaşandı. Patlamanın ilçenin girişindeki öğretmenevi kavşağında bulunan polis noktasına düzenlenen bomba yüklü  araçlı saldırıdan kaynaklandığı öğrenildi. Burada 1 polis memuru şehit oldu, en az 10 kişi de yaralandı. Patlama sırasında ilçe devlet hastanesi ile çevredeki binalarda hasar meydana geldi. 

Bombalı araçla düzenlenen saldırıyla eş zamanlı olarak kaymakamlık konağının bulunduğu noktaya da roketli ve silahlı saldırı düzenlendi. Burada nöbet tutan polislerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmalar uzun süre devam etti. Burada da iki polis memurunun yaralandığı belirtiliyor.

Yaralılar ilçe devlet hastanesi ile Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ilçede uzun süren çatışmaların ardından geniş çaplı operasyon düzelendi.

Yorumlar

T.SUSEVEN TERoRA DESTEK VEREN BUNLARA SEBEP OLANLARA ALLAH BELALARINI VERSİN BU DEVLETTE GÖZÜ OLANLARIN GÖZÜ ÇIKSIN