BİM Lezita kova çıtır tavuk fiyatı 2022 güncel, nasıl pişirilir, içinde ne var, kaç kalori?

BİM Lezita kova tavuk çıtır fiyatı 2022 güncel, nasıl pişiriliravuk yorumları, fiyatı ve yorumları merak konusu oldu. BİM marketler zinciri mağazalarında Lezita çıtır kova tavuk satışı yapmakta. Lezita tarafından üretilen çıtır tavuklar nasıl, BİM kova tavuk yorumları ve fiyatı yazımızda.

Google Haberlere Abone ol
BİM Lezita kova tavuk fiyatı 2022 güncel?

BİM Lezita kova çıtır tavuk fiyatı 2022 güncel, nasıl pişirilir, içinde ne var, kaç kalori ile yorumları merak konusu oldu. Uygun fiyatları ile vatandaşların alışveriş yapmayı tercih ettikleri BİM marketleri zaman zaman marka ürünleri indirimli fiyata müşterilerine sunuyor. Bu ürünlerden biri de BİM kova tavuk. BİM kova tavuk yorum, BİM kova tavuk fiyatı, Lezita kova nasıl pişirilir, BİM kova tavuk içindekiler, BİM kova tavuk kalori konuları tüketicilerin sıklıkla cevabını merak ettiği sorulardır. 

Lezita tarafından üretilen pane harcı ile hazırlanmış çıtır tavuklar hazır bir şekilde BİM marketlerinde müşterilerin beğenisine sunuluyor. BİM kova tavuk alıp deneyenler internet üzerinde deneyimlerini merak edenlerle paylaşıyorlar. Bizde sizler için kısa bir araştırma yaptık. BİM kova tavuk nasıl, yorumlar, ve fiyatı hakkında merak edilenler yazımızda.

Lezita çıtır tavuklar 850 gramlık kovalarda satılıyor. Donuk bir şekilde satılan tavuğu yerken sadece ısıtmak yeterli. Bu ürünle ilgili çok sayıda yorum bulunuyor. BİM kova tavuk deneyenlerin bir bölümü lezzetini beğenmezken bir diğer bölüm ise ürünü gayet lezzetli buluyor.

NASIL PİŞİRİLİR VE İÇİNDEKİLER

BİM Lezita Kova Tavuk Nasıl Pişirilir sorusunun cevabı ve içindekiler şöyle:

BİM kova tavuk, çıtır tavuk lezita
BİM kova tavuk, çıtır tavuk lezita

 

BİM LEZİTA KOVA TAVUK KALORİ NE KADAR?

Lezita Çıtır Tavuk gramajları ve besin değerleri yani kalori miktarı ise şöyle:

BİM Kova tavuk

 

BİM KOVA TAVUK YORUMLARI

BİM kova tavuk yorum ve deneyim konusu da yine tüketiciler tarafınan en çok merak edilen konulardan biridir.

Bizlerde bu ürünü deneyenlerin bir kısmının yorumlarını burada sizler için verdik.

Sizde eğer bu ürünü denediyseniz yorumlarınızla yeni alacaklara fikir verebilirsiniz.

ramazanda bizzat alıp denediğim, oldukça başarılı bir tavuk kova ürünüdür. hepsi kızatmaya yada fırınlanmaya müsaittir. afiyet olsun.

 

bu yeni ürün değil, uzun zamandır satılıyor. daha önce denemiştim ve o gün bugündür almıyorum. siz siz olun uzak durun bu "şey"den. bunların tavuk olduğundan bile şüpheliyim. çünkü tavuk tadı alamıyorsunuz. sokak kedilerine vermiştim hepsini.

 

kullanan hiçbir tanıdığım şimdiye kadar iyi demedi ve tavsiye etmedi. ancak ben bir türk'üm ve başıma gelmeden inanmam. bim'e ilk uğrayışımda alacam bir tane.

 

öyle kimseyi zehirledigi falan yok bir kere evet çok çok harika bi tadı yok ama gayet doyurucu ve tavuktan falan da soğutmuyor. alın yiyin begenmezseniz almazsınız yani bidaha nedir.

 

Bim marketlerden aldığımız kova tavuk ürünlerinde tavuklar yolunmadan direkt konmuş gibi. Bu nasıl bir kalite anlayışı hiç yakışmadı. Kovayı olduğu gibi sokak hayvanlarına verdim. Bir dağa asla aldırmam. Saygılarımla.

 

 

 

 

LEZİTA, YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR FUARI’NDA YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİ İLE BİR KEZ DAHA PARLADI

Türkiye’nin önde gelen gıda markalarından Lezita, bu yıl 13. kez gerçekleştirilen Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile yer aldı. Fuara etkinlik sponsoru olarak katılan Lezita’nın sıradışı ürünleri, Şef Eyüp Kemal Sevinç tarafından lezzetli yemek tarifleri eşliğinde anlatıldı. 

Lezita, organize gıda perakendesinin yerel zincir market temsilcileri ile sektörün önde gelen üretici ve tedarikçi markalarını bir araya getiren Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nda Türkiye’nin önde gelen yerel market temsilcileriyle bir araya geldi. 15-16 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara Etkinlik Sponsoru olarak katılan Lezita’nın yenilikçi ürünleri Şef Eyüp Kemal Sevinç tarafından hazırlanan lezzetli tarifler eşliğinde ziyaretçilerle buluşturuldu. 

Fuarların, Lezita markasının görünürlüğünü sağlaması bakımından büyük önem taşıdığını belirten Lezita Satış ve Pazarlama Direktörü Atılgan Demir “Bu yıl 13. kez düzenlenen Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı yerel zincirler ile ürün ve hizmet sağlayıcılar arasında iş birliği fırsatları yaratıyor. Fuar, sektöre özel çözümler geliştirme ve katma değer sağlama anlamında önemli bir platform. Fuardaki standımızda, bir kez daha pek çok yerel zincir yetkilisini ağırladık ve uzun soluklu olacağına inandığımız iş birliklerinin temellerini attık. Yerel zincirleri önemsiyoruz. Gelecek dönemde yerel zincirlerle olan iş birliklerimizi daha da artırmayı planlıyoruz” dedi.  

BİM ÇITIR TAVUK KOVA GÜNCEL FİYATI 2022

BİM'de satılan Lezita Kova Tavuk fiyatı kilogramı 65 TL'dir.

850 gramlık kova fiyatı ise 55,50 TL'dir.

Yorumlar

zeynep ben daha yenı alacagım ama suan okudugum yormlardan dolayı bıraz sogudum ama yınede deneyecegım yinede denemedıgım bıse ıcın pısman olcagıma denedıgım ıcın pısman olayım