BİM yüz temizleme cihazı naturalove yorumları, özellikleri, fiyatı nedir?

BİM yüz temizleme cihazı naturalove özellikleri, yorumları, BİM cilt temizleme cihazı getiriyor. BİM indirimli ürünler listesinde yer alan cilt temizleme cihazı özellikleri, fiyatı ve yorumları hakkında bilgileri sizler için derledik. İşte BİM cilt temizleme cihazı özellikleri, fiyatı, yorumları

Google Haberlere Abone ol
BİM yüz temizleme cihazı naturalove yorumları?

BİM yüz temizleme cihazı naturalove yorumları, özellikleri fiyatı tüketici tarafından merak ediliyor.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta cilt temizleme cihazı yer alıyor. BİM cilt temizleme cihazı özellikler ve fiyatı, yorumları merak konusu oldu. BİM cilt temizleme cihazı naturalove yorumları, özellikleri ve fiyatını sizler için derledik.

BİM cilt temizleme cihazı özellikleri ve fiyatı en çok arananlar arasına girdi. İşte çok merak edilen BİM cilt temizleme cihazı özellikleri ve fiyatı, yorumları hakkında detaylı bilgi...

BİM titreşimli yüz temizleme cihazı özellikleri

  • 8 kademeli ayarlanabilir titreşim
  • Micro USB ile şarj
  • Çift taraflı hijyenik silikon fırça
  • Su geçirmez gövde
  • Kullanım kolaylığı
BİM naturalove yüz temizleme cihazı yorumları, özellikleri, fiyatı nedir?
BİM yüz temizleme cihazı yorumları, özellikleri, fiyatı nedir?

 

BİM cilt temizleme cihazı markası

BİM'de bu hafta satışa sunulacak olan cilt temizleme cihazının markası naturalove. 15 Haziran Salı günü satışa sunulacak olan Naturalove cilt temizleme cihazı, 8 kademeli titreşimden oluşuyor. Cilt hassasiyetine göre kademesini ayarlayabilirsiniz. Cildinize derinlemesine temizlik isteyenlerdenseniz bu ürünü deneyebilirsiniz.

BİM cilt temizleme cihazı fiyatı

3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak olan BİM cilt temizleme cihazı fiyatı 29,90 TL. Ürün 2 yıl garantili olarak satılacak. Ayrıca su geçirmez özelliği ile kullanım kolaylığı sağlayan Bİm cilt temizleme cihazı, cilt temizleme malzemeleri ile birlikte kullanım kolaylığı sağlıyor. Cildi derinlemesine temizleyerek ölü hücrelerden arındırıyor ve kan akışını hılandırarak cilde parlak bir görünüm kazandırıyor.

Fiyat ve performans karşılaştırması için yazımızın altına yorumlarınızı bırakabilirsiniz.


 

Yorumlar