Cilt temizleme cihazı modelleri, fiyatları, yorumları

Cilt temizliği cilt bakımının en temel adımıdır. Derinlemesine temizlenmiş bir cilt güzellik ve sağlık için vazgeçilmez şarttır. Derinleme temizlik için üretilmiş cit temizleme cihazı modelleri ve fiyatlarını galerimizde bulabilirsiniz.

Cilt temizleme cihazı modelleri, fiyatları, yorumları - Sayfa 1

Çağla Şıkel'in youtube kanalında tanıtımını yaptığı FOREO cilt temizleme cihazı en etkili cihazlardan biri. Ancak fiyatı sebebi ile pek tercih edilmeyen Foreo cilt temizleme cihazının muadillerini de galerimizde sizler için ekledik. FOREO cilt temizleme cihazı fiyatı 1.799 TL. Foreo cildi ölü deriden arındırarak derinlemesine temizlik için garanti veren bir marka. Dakikada 8,000 T-Sonic titreşim veren alet cildi derinlemesine temizleme garantisi veriyor.

Cilt temizleme cihazı modelleri, fiyatları, yorumları - Sayfa 2

Forever Lina Mini Şarjlı cilt temizleme cihazı

Foreo markasının cilt temizleme vaatlerini veren forever sağladığı titreşimler ile cildi derinlemesine temizliyor. Fiyatı sadece 62 TL olan ürünün yorumlarına bakıldığında cildi derinlemesine temizleyerek nefes aldırdığı sonucuna varılabilir. 

Cilt temizleme cihazı modelleri, fiyatları, yorumları - Sayfa 3

Forever cilt temileme cihazı yorumlarından bazıları bu şekilde. 

Cilt temizleme cihazı modelleri, fiyatları, yorumları - Sayfa 4

Xiaomi Inface Sonic Yüz Temizleme ve Cilt Bakımı Masaj Cihazı

Xiomi cilt temizleme cihazı içinde MCU işlemci barındırıyor. Ciltte oldukça derinlemesine ve rahatlatıcı bir temizleme işlemi gerçekleştirir. 

Fiyatı: 182 TL