Beril Böke kimdir? Gazeteci Beril Böke hangi takımlı, nerelidir, kaç yaşında?

Beril Böke kimdir, nerelidir, hangi takımlı soruları en son Galatasaray basın toplantısı sonrasında yaşananlarla birlikte daha çok sorulmaya başladı. Böke, Galatasaray yönetimi tarafından Fenerbahçe provokatörü olmakla itham edildi.

Google Haberlere Abone ol
Beril Böke kimdir? Gazeteci Beril Böke hangi takım

Beril Böke'nin kim ve nereli olduğu soruları bu aralar merakla soruluyor. Özellikle de Galatasaray yönetiminin basın toplantısından sonra yaşananlar soruları daha sık sordurmaya başladı. Peki, Gazeteci Beril Böke kimdir, hangi takımlı, nerelidir, kaç yaşında?

BERİL BÖKE KİMDİRK?

Beril Böke'nin kariyer yolculuğu, internette sıklıkla araştırılan konular arasında yer almakta. İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü tamamlayan Böke, aynı üniversitenin gazetecilik bölümünden 2018 yılında mezun oldu. Fotoğrafçılık alanındaki başlangıcını New York'ta sürdüren Böke, 2016 yılında TV8'de staj yaparak medya sektörüne adım attı. Daha sonra bir yayın evinde asistan editör olarak görev aldı. Kariyerindeki bir sonraki adımını Fenerbahçe'de stajyer olarak atarken, Radyo Fenerbahçe ve FBTV'de program sunuculuğu yaptı. Şu an ise Play Spor'da genel yayın yönetmeni olarak çalışmalarını sürdürmekte. Yaş ve doğum yeri hakkında bilgi bulunmamakta.

Beril Böke kimdir Gazeteci Beril Böke hangi takımlı, nerelidir, kaç yaşında

Beril Böke, yayın hayatındaki başarısını sosyal medyaya da taşıyor. Instagram'da paylaştığı fotoğraflar yoğun ilgi ve etkileşim almakta. 5 bin civarında takipçisi bulunan Böke, @berillboke kullanıcı adıyla Instagram'da yer alıyor.

Beril Böke kimdir Gazeteci Beril Böke hangi takımlı, nerelidir, kaç yaşında

GALATASARAY BASIN TOPLANTISINDAKİ TARTIŞMA VE BERİL BÖKE'NİN AÇIKLAMALARI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, Beril Böke'nin sorduğu bir soru üzerine yaşananlar gündemi meşgul etti. Böke, toplantı sonrası Galatasaray SK İletişim Direktörü Murat Bereket tarafından, Fenerbahçe holiganlığı yapmakla ve Galatasaray basın toplantılarını provoke etmekle itham edildiğini belirtti.

Beril Böke kimdir Gazeteci Beril Böke hangi takımlı, nerelidir, kaç yaşında

BÖKE'NİN AÇIKLAMALARI VE MESLEKİ İLKELERİ

Böke, Galatasaray SK basın toplantısında yaşadıklarını şu sözlerle aktardı: "Dün Galatasaray SK tarafından düzenlenen basın toplantısında Sn. Erden Timur'a Icardi'nin neden takımla birlikte olmadığına yönelik sorduğum soru üzerine toplantı bitiminde Galatasaray SK İletişim Direktörü Murat Bereket yanıma gelerek oldukça yakışıksız bir üslupla basın mensuplarının önünde beni Fenerbahçe holiganlığı yapmakla ve Galatasaray basın toplantılarını provoke etmekle itham etti. Murat Bereket'in şahsıma kullandığı kelimeler ve bana Galatasaray'dan uzak durmam konusunda yaptığı tehditvari uyarılar hem çok çirkin hem temsil ettiği yüz yılı aşkın tarihe sahip köklü Galatasaray Kulübü'nün değer yargılarından ne yazık ki çok uzakta."

Böke, mesleki tarafsızlığı ve gazetecilik ilkelerine olan bağlılığını vurgulayarak, "Futbolun tüm paydaş bireyleri gibi benim de gönül verdigim bir takım olmakla birlikte konu mesleğimi icra etmeye geldiğinde tarafsızlık ilkesini esas aldığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim." dedi.

Beril Böke kimdir Gazeteci Beril Böke hangi takımlı, nerelidir, kaç yaşında
Beril Böke 

 

Böke, kendisine yöneltilen tehditlere karşı duruşunu şu sözlerle ifade etti: "Beni basın toplantılarına almamakla tehdit eden Murat Bereket'e ise basın toplantısını tekrar izlemesini, sorduğum sorunun Türk Spor Kamuoyunda ve Galatasaray taraftarında edindiği yere bakmasını, milyonluk bir camiayı iletişim alanında temsil ettigini bir an önce hatırlamasını, Galatasaraylı üst kimliğinin arkasına sığınarak gazeteci tehdit etmeye ve aşağılamaya son vermesini tavsiye ediyorum."

 

Yorumlar