Bereli neden ayrıldı, ölüyor mu, Cahit Volkan Kantarcı diziden ayrılıyor mu?

Cahit Volkan Kantarcı veya Bereli neden ayrıldı, diziden ayrılıyor mu, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde "Bereli" karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu diziden ayrılıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Bereli neden ayrıldı, ölüyor mu, Cahit Volkan?

Cahit Volkan Kantarcı Bereli neden ayrıldı, diziden ayrılıyor mu, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde "Bereli" karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu diziden ayrılıyor mu?

TRT 1'in tarihi dizilerinden "Kıbrıs Zafere Doğru"nun karakterlerinden biri de "Bereli"ydi yani resmi adıyla Cahit Volkan Kantarcı.

Bereli, Ankara tarafından özel olarak görevlendirilerek adaya gönderilmiş, özel istihbarat birimi elemanıdır.

Bereli neden ayrıldı, diziden ayrılıyor mu?
Bereli neden ayrıldı, diziden ayrılıyor mu?

 

Adada yani Kıbrıs'ta "Bereli" lakabıyla nam salan direnişçi, dizinin son bölümünde ölüyor.

Haliyle seyirciler "Bereli ayrılıyor mu, diziden ayrıldı mı" sorularını soruyor.

Dizinin 12 Kasım Cuma akşamki bölümünde "Bereli" vurularak hayatını kaybediyor. 

Yanındaki öldüğünü belirterek duyanları teskin etmeye çalışıyor.

Dizinin senaryosunun nasıl ilerleyeceğini bilmiyoruz; ancak dizinin şu anki bölümünde görüldüğü kadarıyla Serkan Çayoğlu diziden ayrılmış durumda. 

"Bereli" dünyanın her yerinde Türk istihbaratı adına bulunmuş bir karakterdir. 

Son olarak Kıbrıs'ta Türklere yönelik soykırım başladığında adaya gönderilerek sivillere yardım etmesi ve Rum teröristlerle mücadele etmesi için bölgeye gönderilmişti. 

Cahit Volkan Kantarcı resmi adıyla bilinen "bereli"nin asıl adının ne olduğu hiçbir zaman bilinmiyor; mezar taşına bile gerçek adı yazılmayacak. Devlet uygun gördüğü bir mezarlığa defnederek kimseye de bilgi vermez; ama dizide nişanlısının gidip mezarını ziyaret ettiği görülüyor. 

Bereli, Kıbrıs direnişinde büyük başarılara imza atıyor, teröristlere büyük zayiatlar veriyor; sonunda da karşı tarafından önemli isimlerinden bir kaç kişiyi keskin nişancı silahıyla öldürdükten sonra sırtından kalleşçe vurularak şehit ediliyor.

 


 

Yorumlar