Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı?

Berdan Mardini Survivor ünlüler takımında oynarken bu akşam bir anda ortadan kaybolunca seyirci haliyle, "neden ayrıldı, neden yok" sorusunun cevabını merak etti. Mardini'nin büyük umutlarla başladığı ada serüveni kısa sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı?

Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı, Survivor'da neden yok, yarışmadan ayrıldı mı soruları bu akşam merakla soruluyor. Survivor 2023 Berdan Mardini için kısa sürdü. Adaya büyük umutlarla gelen Mardini, yarışmanın henüz ikinci haftasında havlu attı. Peki, Berdan Mardini neden ayrıldı, neden yok? Berdan Mardini Survivor'dan ayrıldı mı? 

BERDAN MARDİNİ SURVİVOR'DAN NEDEN AYRILDI?

Survivor yarışmasının bu akşamki etabında ünlüler takımında beklenmedik gelişmeler yaşandı. 

Berdan Mardini neden ayrıldı Survivor'da neden yok, ayrıldı mı
Berdan Mardini neden ayrıldı Survivor'da neden yok, ayrıldı mı

 

Berdan Mardini, oyunun ilerleyen etaplarında bir anda ortadan kayboldu.

Mardini'yi oyunda görmeyen seyirciler şaşırırken, hayranları bir an telaşa kapıldı.

Peki, ne oldu Berdan Mardini'ye?

Mardini'ye ne olduğunu sunucu açıkladı. 

Berdan Mardini neden ayrıldı, neden yok? Berdan Mardini Survivor'dan ayrıldı mı?
Berdan Mardini neden ayrıldı, neden yok? Berdan Mardini Survivor'dan ayrıldı mı?

 

Sunucu, "Berdan Mardini tansiyonu düştü, kendisini iyi hissetmediği için doktorlar bu oyunda oynayamaz, dediler" şeklinde bir açıklamada bulundu. 

Mardini'nin sağlık durumunun nasıl olduğu ise henüz tam belli değil.

BERDAN MARDİNİ YARIŞMADAN AYRILDI

Survivor 2023'te geçtiğimiz salı günü konseyde yapılan oylamada Ümit Erdim'in veda etmesinin ardından iki isim daha yarışmadan ayrıldı.

Berdan Mardini neden ayrıldı, neden yok? Berdan Mardini Survivor'dan ayrıldı mı?
Berdan Mardini neden ayrıldı, neden yok? Berdan Mardini Survivor'dan ayrıldı mı?

 

Bir süredir oyunlarda neden yer almadığı merak konusu olan Berdan Mardini'nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini'nin gitmek istediğini söyledi.

Mardini'nin ayrılmak istediğini açıklayan Acun Ilıcalı, ''Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi bu şartları bu kadar zor beklemediğini, daha fazla devam etme şansı olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak'' dedi.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir.

Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı.

Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü.

Üniversite sınavlarını kazanamayan Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı.

Burada 2 yıl boyuncu çeşitli pozisyonlarda çalışmasının ardından bağlama kursuna başlayan Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

MARDİNİ SURVİVOR'UN İNTİKAMINI FENA ALDI

Berdan Mardini, Survivor'dan döndükten sonra 15 gün boyunca yaşadığı açlığın intikamını feci şekilde aldı.

Mardini, Survivor'dan döndükten sonra dolmalar, pirzolalar özel ev yemekleri yapan akrabaları tarafından karışlandı. 

Gurbetten evine dönen üniversiteli öğrencileri andıran Berdan Mardini, ailesinin getirdiği yemeklerden tattığı videoları ise sosyal medya üzerinden yaşladı. 

15 günlük Survivor macerasında 6 kilo veren Mardini, "15 günlük süre zarfında 6 kilo verdim. Anamın yemeklerine hasret kaldım" dedi.

"1-2 hafta daha kalsaydım birbirimizi yerdik orada artık" diyerek adada hiçbir şekilde yemek verilmediğini söyleyen Berdan Mardini, "Kokonat yemekten sürekli cırcır oldum" diyerek de herkesi güldürdü.

Berdan Mardini, Survivor'da 15 gün kaldıktan sonra rahatsızlanarak yarışma dışı kalmıştı. 

Rahatsızlığı sonrasında ekipten, "Tansiyonu düştüğü için yarışamadı" açıklaması gelmişti.

Daha sonra yapılan açıklamada ise Mardini'nin yarışmayı daha fazla sürdüremeyeceği ve adadan ayrılma kararı aldığı belirtilmişti. 

Öte yandan Mardini'nin günlerdir sosyal medya hesapları üzerinden yediği yemeklerin videolarını paylaşması ise sosyal medya kullanıcılarına malzeme çıkardı. 

Kullanıcılar birbirinden ilginç yorumlar yaptılar. 

 


 

Yorumlar