Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir? Yılmaz Güney mi?

Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları Survivor 2023 yarışmasını izleyenlerce merakla soruluyor. Yusuf Güney ile Yılmaz Güney arasında bir akrabalık var mı, nesi olur?

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir?

Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir soruları bu aralar merakla sorulurken, ünlü şarkıcının biyografisi merak konusu oldu.

YUSUF GÜNEY BABASI KİM?

Yusuf Güney şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kurmuş bir isimdir. Aynı zamanda güncel konulara yaklaşımı, Türkiye'nin güncel sorunlarıyla da yakından ilgilenmesi onu daha da sevdirdi. 

Güney en son Survivor 2023 yarışmasında Berdan Mardini'nin de bulunduğu takımda yarışmaya başladı.

Yarışmaya katılır katılmaz özel hayatı, ailesi ve şarkıları da haliyle merak konusu oldu. 

Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir
Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir

 

İşte Yusuf Güney ile ilgili merak edilen bilgilerden bazıları: 

Aslen Trabzonlu olan Yusuf Güney 5 Haziran 1984 tarihinde doğdu. 

Ahmetcan ve Seher Güney çiftinin üç evladından biridir.

YUSUF GÜNEY NASIL ÜNLÜ OLDU?

Güney, şarkıcılığa 2007 yılında başladı. İlk kez ünlü şarkıcı ve besteci Rafet El Roman ile birlikte seslendirdiği “Aşk-Virane” adlı parçası ile büyük bir çıkı yakalayan Yusuf Güney pop müziğin en sevilen şarkıcılarından biridir. Güzel sesi kadar yetenekli bir söz yazarı da olan şarkıcı birçok ünlü isimle düet yapmış ve başarılı işlere imza atmıştır.

En son Manavgat yangınında polis memurlarıyla tartışarak gözaltına alınmasıyla tekrar gündem olan Yusuf Güney şimdi de survivor ile tekrar gündeme gelmiştir.

Londra’da yaşayan Yusuf Güney Rafet El Roman’ın konserine gelmiş ve hayatı değişmişti.

Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir
Yusuf Güney babası kimdir, nerelidir

 

Konserde Rafet El Roman’ın kulisine bir arkadaşının basın kartı ve kamerasıyla gazeteci gibi girmeyi başaran Yusuf Güney’in tek arzusu o dönemler fırtına gibi esen başarılı müzisyen Rafet El Roman’ın bir parçasını seslendirmesiydi.

Kuliste kendisine dillerden düşmeyen şarkılarını söyleyen Yusuf Güney Rafet El Roman’ın yeteneğine hayran kalması sonucunda hayallerine kavuşmayı başardı.

YUSUF GÜNEY EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

Yusuf Güney alaylı bir şarkıcı ve çok yetenekli bir söz yazarıdır. Yapmış olduğu şarkılar Billboard Türkçe top 20 listesinde tam olarak 17 hafta boyunca 1 numarada kalmıştır. Bu başarısı kendisine 2008 yılında “Aşk-ı Virane“ şarkısıyla “Yılın Şarkısı“ ödülünü getirmiştir. Sanatçı uzun süre model olan sevgilisi Çağla Yıldırım ile aşk yaşamış fakat ilişkileri evliliğe gitmeden sonlanmıştır. Yusuf Güney hiç evlilik yapmamıştır, evli değildir.

Yusuf Güney ile Yılmaz Güney arasında herhangi bir akrabalık bağı bulunmuyor. Yılmaz Güney aslen Şanlıurfalı'dır. Yusuf Güney ise Trabzonlu'dur.


 

Yorumlar